Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Merjek vele talalkozni vagy ne?

Merjek vele talalkozni vagy ne?

Figyelt kérdés
Az a lenyeg hogy poenbol osszeismerkedtem egy emberrel chaten aki "baratnot" keresett maganak, es tok sokat beszelgettunk, es allandoan ker hogy talalkozzak vele de mindig ki talalok valami hulye urugyet hogy miert nem. Es igazabol el mennek mert tok jo fej, meg izgi neg minden de felek. Idosebb nalam a hapi es meg nem talalkoztam vele soha. El merjek menni?
2015. jan. 28. 21:11
 1/6 anonim ***** válasza:
nyilvános helyre simán, ahol sokan vannak
2015. jan. 28. 21:13
 2/6 anonim válasza:

hány évesek vagytok?

amúgy szerintem egy próbát megér. és adom, hogy inkább "zsúfoltabb" helyre menjetek.

2015. jan. 28. 21:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Ne nehogy elmenj egy 60 eves ven toki aki baszni akar 17-22 eves lanyokkal. Vigyazz magadra en a helyedbe nevet valtolztatnek elmennet svajcba egy eldugott kis uccaba es egesz nap ben tulnek e fep elott ameg 500 kilosra nem hizok a nap 10kilo szalmakrumplitol !!!

Valaszoltam ?:)))))))

Ez a te dontesed.

Na ugy erzes keszen alsz menj el de vigyazz magadra egy kb ismeretlenk emberrel talalkozol.

Es ne egy eldugott parkba menjetek mert ott minden megtortenhet 0.0

2015. jan. 28. 21:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. En 17 vagyok, o meg 38...
2015. jan. 28. 21:31
 5/6 anonim ***** válasza:
akkor inkább ne
2015. jan. 28. 21:37
 6/6 anonim válasza:
hát, igazából apád lehetne. nem ajánlom.
2015. jan. 28. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!