Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tényleg ennyi az élet? Aki...

Tényleg ennyi az élet? Aki szépnek vagy gazdagnak szuletik az szerencsés lesz, aki nem az pedig arra van itélve hogy végig szenvedjen 60-70 évet?

Figyelt kérdés

Én alacsony vagyok.Tudom magamról vagy nemvagyok egy jó pasi.Hiaba oltozkodok jól,hiaba vagyok társas egyeniség mégsincs barátnom 2 éve.

Kocsi.Igényes kulsö,munka,baráti kor minden megvan...

Sokszr csajozok,de mindig jon a pofon az élettol.Mit kene tennem? Várnom kene az vak szerencsere vagy tovabbra is esejt adni onmagamnak es próbálkozni tovább a csajoknál? Melyik lenne a helyes dontés? 24F

2015. jan. 28. 10:45
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom haver.Én még nemtalálkoztam olyan lányal aki szerette volna az alacsony fiukat.
2015. jan. 28. 11:49
 32/38 anonim ***** válasza:
nem is az alacsony fiút kell szeressék...hanem téged (személyiség) és ne problémázzanak a magasság különbségen...
2015. jan. 28. 11:51
 33/38 A kérdező kommentje:
De ahhoz hogy megismerjenek eloszor eséjt kellene adniuk.Odéig elsem tudok jutni.Meg azt se tudjak hogy hogyan hivnak engemet de sokszor már bevágjak a flegmát csak hogy vegyem magamat észre 'HAHÓ kisfiu kopj le nincs esejed'
2015. jan. 28. 11:54
 34/38 anonim ***** válasza:

lehet nem megfelelő lányokkal ismerkedsz...

próbáltál már kedves csendes lánnyal ismerkedni?

2015. jan. 28. 11:55
 35/38 A kérdező kommentje:
Foleg olyanoknál probalkozom.Ok jobb társak mint a discos pi**ák.Diszkoba nemjó ismerkedni.Ez az én tapasztalatom.
2015. jan. 28. 11:58
 36/38 anonim ***** válasza:
61%
Mondjuk az semmiképp nem lenne hátrány, ha megtanulnál írni, némelyik kommentedből alig lehetett kivenni, hogy mi a jóistent akarsz..
2015. jan. 28. 12:27
 37/38 anonim ***** válasza:
74%

"Nemtartom magamat es zseninek:D Éretsegvel rendelkezek csak"

Mivel rendelkezel? Érett seggel vagy érettségivel?

(A helyesírásod alapján ez nem túl hihető. A lányok általában szeretik, ha valaki tud helyesen írni.)

Azt írod, hogy 2 éve nincs barátnőd. Ez arra utal, hogy előtte volt. Akkor hogy szedted össze? Ha valakinek egyszer össze jön, akkor máskor is.

Ne rinyálj! Viselkedj férfiként!

2015. jan. 28. 13:20
 38/38 anonim ***** válasza:
Hordj magassarkút! :D
2015. jan. 28. 13:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!