Tényleg ennyi az élet? Aki szépnek vagy gazdagnak szuletik az szerencsés lesz, aki nem az pedig arra van itélve hogy végig szenvedjen 60-70 évet?
Én alacsony vagyok.Tudom magamról vagy nemvagyok egy jó pasi.Hiaba oltozkodok jól,hiaba vagyok társas egyeniség mégsincs barátnom 2 éve.
Kocsi.Igényes kulsö,munka,baráti kor minden megvan...
Sokszr csajozok,de mindig jon a pofon az élettol.Mit kene tennem? Várnom kene az vak szerencsere vagy tovabbra is esejt adni onmagamnak es próbálkozni tovább a csajoknál? Melyik lenne a helyes dontés? 24F
Tudod az a baj sokunkkal, hogy az elérhetetlen kell számunkra, mindnyájunknak lehetne párja barátnő/pasi csakhát képtelenek vagyunk lejjebb adni az igényeinket. Szóval szívás az élet :)
De amúgy nem is jó leadni..
amúgy van kocsid, meg sokat verekszel eddig oké...
de pl mi a munkád? milyenek a barátaid? milyen vagy az emberekkel? milyen a jövőképed? milyen vagy te? tanult vagy? intelligens vagy?
"Nemtartom magamat ronyalosnak mert sokat verekedek,szüval nemvagyok elveszett egy ygerek,csak nemvagyok magas.ennyi."
Gratulálok, szóval nem elég, hogy rinyálsz, de még egy agresszív tahó is vagy....gratulálok :D
ha tényleg saját keresetből lett lakásod és kocsid (nem rablás, becsapás és egyéb) akkor azért csak sikerült elérned valamit még ha csak érettségid van...
akik visszautasítottak miért utasítottak vissza? mármint mire hivatkoztak? és szerinted ők mire vágynak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!