Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tényleg ennyi az élet? Aki...

Tényleg ennyi az élet? Aki szépnek vagy gazdagnak szuletik az szerencsés lesz, aki nem az pedig arra van itélve hogy végig szenvedjen 60-70 évet?

Figyelt kérdés

Én alacsony vagyok.Tudom magamról vagy nemvagyok egy jó pasi.Hiaba oltozkodok jól,hiaba vagyok társas egyeniség mégsincs barátnom 2 éve.

Kocsi.Igényes kulsö,munka,baráti kor minden megvan...

Sokszr csajozok,de mindig jon a pofon az élettol.Mit kene tennem? Várnom kene az vak szerencsere vagy tovabbra is esejt adni onmagamnak es próbálkozni tovább a csajoknál? Melyik lenne a helyes dontés? 24F

2015. jan. 28. 10:45
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Megértem a csajokat hogy nekik a magas,Ferfias kulseju pasik kellenek nekik.én attol hogy kigyurtam magamat meg alacsony vagyok,csupasz baba arcocskaval:)Nemigazan szorosodok az arcomon
2015. jan. 28. 10:58
 12/38 anonim ***** válasza:

Tudod az a baj sokunkkal, hogy az elérhetetlen kell számunkra, mindnyájunknak lehetne párja barátnő/pasi csakhát képtelenek vagyunk lejjebb adni az igényeinket. Szóval szívás az élet :)

De amúgy nem is jó leadni..

2015. jan. 28. 10:59
 13/38 anonim ***** válasza:
Hahahaha. Attól hogy sokat verekedsz és rengeteg konfliktushelyzetbe kerülsz, mert nem bírják a búrád, már rögtön tökös legénynek érzed magad? Ez egy lánynak inkább visszataszító lehet, mintsem az erényeid közé kellene sorolni.
2015. jan. 28. 11:00
 14/38 anonim ***** válasza:

amúgy van kocsid, meg sokat verekszel eddig oké...

de pl mi a munkád? milyenek a barátaid? milyen vagy az emberekkel? milyen a jövőképed? milyen vagy te? tanult vagy? intelligens vagy?

15/38 anonim ***** válasza:
Na figyu, én se vagyok magas de 10 ből 9 nőt ágyba tudok vinni pedig nem vagyok túl jó pasi, csak sportolok tehát jó testem van. Miért nem sportolsz te is? Jót tesz az önbizalomnak és a külsőnek is ;)
 16/38 A kérdező kommentje:
Nemtartom magamat es zseninek:D Éretsegvel rendelkezek csak.Cétudatonak tartom magamat.Sokat sportolok,Celtudatosan,egeszsegesen táplálkozok.Lakast vettem magamnak onaloan.Nemvagy foldonfuto,de dolgoznom kell mint akarki masnak.Vannak lany barataim.Nemtartom magamat annyira szerencsetlenek.vagy rosszl teszem?:D
2015. jan. 28. 11:03
 17/38 anonim ***** válasza:
58%

"Nemtartom magamat ronyalosnak mert sokat verekedek,szüval nemvagyok elveszett egy ygerek,csak nemvagyok magas.ennyi."

Gratulálok, szóval nem elég, hogy rinyálsz, de még egy agresszív tahó is vagy....gratulálok :D

2015. jan. 28. 11:04
 18/38 A kérdező kommentje:
Dehogy vagyok agressziv! rendszeresen Jarok ovodaba is gyerekekhez.Tesom meg a szomod gyereket is haza hozom az ovibol.Fb-n sincs kint pozolgatos feszitos kepeim,de ha itt most kuldenek a csajoknak foto azt tuti hogy 10 csajbol 7nek bejonne a testem.Csak hat az a franya 165 cm magassagom:D De tudom a kocka has az nemsok mindent jelent a csajoknal.Meg nezik meg minden ,de csak ennyi
2015. jan. 28. 11:07
 19/38 anonim ***** válasza:

ha tényleg saját keresetből lett lakásod és kocsid (nem rablás, becsapás és egyéb) akkor azért csak sikerült elérned valamit még ha csak érettségid van...

akik visszautasítottak miért utasítottak vissza? mármint mire hivatkoztak? és szerinted ők mire vágynak?

2015. jan. 28. 11:11
 20/38 A kérdező kommentje:
:D nehulyeskedj.Rendes tsztesseges utan szereztem lakast.19 eves korom ota fent tartom a kocsimat.Alacsonysagomra hivatkoznaka legtobben.Meghat nincs szep arcom.Kicsit elalnak a fuleim:) Tipikus birkodzos fejem van.Szep fulek + rovidre nyirt haj.
2015. jan. 28. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!