Tényleg ennyi az élet? Aki szépnek vagy gazdagnak szuletik az szerencsés lesz, aki nem az pedig arra van itélve hogy végig szenvedjen 60-70 évet?
Én alacsony vagyok.Tudom magamról vagy nemvagyok egy jó pasi.Hiaba oltozkodok jól,hiaba vagyok társas egyeniség mégsincs barátnom 2 éve.
Kocsi.Igényes kulsö,munka,baráti kor minden megvan...
Sokszr csajozok,de mindig jon a pofon az élettol.Mit kene tennem? Várnom kene az vak szerencsere vagy tovabbra is esejt adni onmagamnak es próbálkozni tovább a csajoknál? Melyik lenne a helyes dontés? 24F
Apám egy alacsony, túlsúlyos, szívbeteg és végtelenül lusta ember. Hagyta anyámat, hogy friss varratokkal fesse ki a lakást aznap, mikor velem kijött a korházból, mert ő inkább játszott a számítógépen. És nem voltak fiatalok! 30-32 évesek.
Azóta még mindig vele van az anyám, semmiért el se hagyná. Ezek után, nem tudom elhinni, amit a srácok hajtogatnak. Apának se pénze, se jó külsője, se nem jó személyisége nincs, még is van párja 20 éve. És még ha belém is kötnétek, történtek már ilyen esetek a környezetemben mostanában is.
Szóval akánlom nyugodj le.
"sokat verekedek"
az erőszakos állatoktól távol maradnak a csajok, nehogy azt hidd, hogy alfa hím vagy mert sokat verekszel...ha csak ennyi eszed van akkor ne csodáld, hogy nincs senkid...
Am nem kell 60-70 évet sz_pni, a chemtrail majd elintézi, h csak 50 legyen max ;)
Am meg, miért mondanak nem-et a csajok, mi az indok ?
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!