Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csinálok rosszul?

Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

Egyszerűen és nyíltan: nem megy a csajozás.

Próbálok kedvesen, nem túl nyomulósan (bár néha lehet, hogy sok vagyok) közeledni a lányokhoz, de leszar mind egytől egyig. A cicababáktól kezdve az átlagos csajokig mind. Nem kellek nekik. Holott rengeteg helyről azt kapom, hogy tipikus tökéletes apajelölt vagyok, egy kedves férfi. Meg sok nő meg is dicsér külsőre is, hogy helyes pasi vagyok.

Facebook-on vagy társkeresőn én így próbálkozok:

"Szia!

Bocsi, hogy így ismeretlenül írok, engem Zolinak hívnak. Azért írok, mert a kép alapján szimpatikus kisugárzásod van és segítőkésznek tűnsz! Szeretnék kérdezni valamit!

Nézd már meg légy oly szíves ezt a facebook profilt:

(ide belinkelem a saját adatlapját)

Mi a véleményed a hölgyről? Mert nekem szimpatikus, de szerinted érdemes lenne rá időt szakítani, hogy megismerjem?

Előre is köszönöm!

Üdv! XY"

A legutóbbi hölgy is például - akinek elküldtem ezt - egyből tiltott.

Van egy ismerősöm, ő konkrétan azt vallja, hogy: "A nőknek nincs agya, nem tudnak gondolkodni."

Tolja bele a csajok arcába magát, és ha éppen nincs kapcsolatban, egyszerre 4-5 csajt futtat. És nem csak beszélgetés szintjén (ott vagy 40-50 nővel levelezget egyszerre), hanem jár fel hozzájuk, vagy azok hozzá.

Átdobta, hogy milyen levéllel ismerkedik pl. facebook-on:

"Szia Csúfság.

Kidobott a lista az oldalon, s megnéztem az adatlapod, majd megütötte a szemem, hogy hiányzik a kapcsolati státuszod és felettébb felkeltette az érdeklődésemet, hogy vajon mi lehet az oka, hogy még/már/éppen Parlagon vagy.

Milyen hibáid vannak?

Mit csinálsz most, pontosabban mivel foglalkozol?

Látom, hogy még tanulsz, de kicsit pontosabban, részletesebben érdekelne!

Mire vágysz úgy igazán? (De Őszintén...)

Hogy-hogy ilyen fiatalon már itt tartasz?

Mit szeretnél 5, 10 év múlva?

Kíváncsi lettem rád, ha ez kölcsönös, akkor megtalálsz.

Minden jót!

Szia."

Előttem is szedett már fel nőt azzal a szöveggel, hogy: "Húzz innen a f@$zomba!"

Mi van benne, ami bennem nincs, és kell a nőknek?

Mert rá tíz körömmel kapaszkodnak, míg engem mind kikosaraz.

26/F

2015. jan. 27. 23:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

ne játszd túl.

lazábban. nem kell semmi tükör,se adatlap bemásolás.

különben valaki olyan szöveggel írna rám,mint a haverod, tuti,hogy nem reagálnék...

ne vedd fel ezt a stílust,ez borzalmas.

2015. jan. 28. 00:35
 12/17 A kérdező kommentje:

"Adjam önmagam" - eddig ez volt. Semmi kertelést nem nyomtam le.

Még ha a hölgy hozta fel a későbbi terveket, családot egy randin, akkor is elmondtam őszintén, hogy igen, azért hajtok, hogy majd legyen egy biztos anyagi hátterem, hogy családot alapíthassak. Már lehet írtam, de nagyon család centrikus vagyok, ilyen volt a szülői háttér is. A másik meg, hogy anyuéknál is volt veszekedés, de soha nem volt rossz szavuk egymásra, nem nézték le és alázták meg egymást, és egy olyan nap se volt, hogy haraggal hajtották volna álomra a fejüket.

Ez olyan rossz példa? Mert én ilyen akarok lenni, és egy ilyen kapcsolatot szeretnék.

2015. jan. 28. 00:41
 13/17 anonim ***** válasza:
Ne face-en próbálkozz!!!Főleg ne úgy,hogy mindenféle rndm csajra ráírsz.Ne csodálkozz,ha 10/11-en elhajtanak.A face nem társkereső elsősorban(ezzel most lehet,hogy megleptem sok embert).Ennél már csak a nyitó szöveged rosszabb.Nem is hagyod,hogy a lány kitalálja, miért írt rá egy vadidegen,hanem rögtön elárulod magad. Ha már mindenképp ott akarsz felszedni valakit,akkor sürgősen változtass a stílusodon,mert ezzel semmit nem fogsz elérni.A badasst meg csak azok használják,akiknek jól áll.De neked ezt sem ajánlom,mert aki elnézést kér,mielőtt megmondaná a nevét,az nem badass.Elmondom, hogy nekem mi jön be:először is,élőben csajozz,és a helyeket mindig úgy válaszd ki,amilyen stílusú lányokkal szeretnél találkozni. Másodszor,úgy menj oda egy lányhoz,hogy nem megismerni akarod,csak beszélgetni vele,nagy különbség.Hívd meg egy italra,az beválik. De ami a legfontosabb:lazulj,mert csak akkor leszel hiteles(a lányok szeretik a magabiztosságot).Ha ez magadtól nem megy,akkor igyál meg 1-2 pohár erősebb italt,mielőtt odamész valakihez,segíteni fog az első néhány alkalommal,aztán meg majd megy ital nélkül is. Én nem akarom neked megmondani mit tegyél,csak adok néhány jól működő tippet. Legközelebb próbáld ki :)
2015. jan. 28. 00:45
 14/17 anonim ***** válasza:

Kérdező én is szeretnék majd egyszer családot, feleséget és gyerekeket de nagyon-nagyon, de nem így állok hozzá mint te.

Nagyon sok dolgon kell változtatnod a gyakorlati csajozásban, ha sikereket akarsz.

2015. jan. 28. 00:49
 15/17 H_Vivien válasza:
72%
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Eleve bocsival NEM indítunk. Miért kérsz bocsánatot, mert megszólítod? Ez a lényege a társkeresőnek. Az ismerkedős dumád úgy, ahogy van gáz, töröld. Nem jópofa, nem vicces, inkább erőltetett, süt róla, hogy görcsösen meg akarsz felelni azzal, hogy puncsolsz. A lányok köztudottan nem szeretik a jófiúkat, majd később, ha nővé értek, akkor értékelni fogják. Nem azt mondom, hogy légy bunkó, inkább csak írd le őszintén mit szeretnél, mire vagy kíváncsi. Nem kell az erőltetett jópofizás, szorítkozz a tényekre, hogy mit keresel, mire vagy kíváncsi. Kérdezz, a nők szeretik, ha érdeklődsz, és kerüld a bocsit, a ne haragudj dolgokat, miért haragudna? Légy határozott, a nők szeretik a határozott férfiakat.
2015. jan. 28. 08:14
 16/17 anonim ***** válasza:

Először is ne kérj bocsánatot valamiért amit még el sem követtél, mert egy férfi ilyet nem csinál.

Azok a Nők, akiket nap mint nap próbálnak leszólítani,felszedni nem szeretik a dogmákat....valami egyedire vágynak, valami szokatlanra ami felkelti az érdeklődésüket, ami nem unalmas....náluk nem lehet hibázni....nem kezdőknek való terep!!! Ez kb olyan mintha F1 tanulnál autót vezetni....tuti, hogy lefulladsz!!!

Szóval valahol el kell indulni ahhoz, hogy felérj a csúcsra...olyan Nőt kell keresned aki empatikus és végighallgat. Nos a FB az pont nem ez a terep, szóval kapcsold ki azt a k..va gépet és menjél ki a szabadba!!! :)

De mielőtt akcióba lendülsz.. vegyél magad elé egy papírt és kézzel írd le milyen embernek tartod magad. Erények-hátrányok, érdeklődési kör, milyen típusú Nők tetszenek, egy vázlat legyen majd írd le azt, hogy mi az a tulajdonság amit partnerednél fontosnak tartanál. Keress közös pontokat, ha meg van akkor egyenlőre félre rakod és elgondolkodol azon, hogy mibe is vagy Jó igazán. Szeretsz sportolni?Sokat olvasol? Szeretsz moziba járni?Milyen zenéket kedvelsz? Szeretsz táncolni? Öltözködés? Divat? STB

Ismerkedni mindig ott érdemes, ahol otthonosan érzed magad, mert magabiztossá tesz..amire lássuk be nagy szükséged van. Ha ilyen helyen ismerkedsz biztosan lesz közös téma a kiszemelt hölggyel és így el tudod indítani a beszélgetést. Az elején Neked kell beszélned, de ez ne egy monológ legyen...próbáld őt is bekapcsolni a témába...ha ez sikerül már jó úton haladsz. A beszélgetés célja, hogy röviden megismerjétek egymást és közös pontokat keressetek (hobby,foglalkozás,stb), de ne a közös jövőről kezdjél beszélni,házasságról meg gyerekekről mert ez ijesztő!! A lényeg, hogy elérd azt,hogy érdekesnek találjon és úgy érezze, hogy kell egy következő alkalom is amikor találkozhattok. AMi nagyon fontos...az elején ne akarjál rövid idő alatt túl sok mindent elmondani mert nem fog menni..sok és unalmas leszel... hagyjál valamit a későbbi alkalmakra is. A kevesebb néha több!!! :)

Ha mégsem jönne össze és csak addig jutottál hogy meghallgatott, akkor is nyertél...ha mást nem is legalább tapasztalatot. Minden próbálkozás után célszerű újra leírni a gondolataidat és figyelni mi és mennyit változott a korábban leírtakhoz képest. Hajrá.....

37F

2015. jan. 28. 12:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Figyi apafej, túl erőltetett, merev vagy. Légy lazább, ne stresszelj az ügyön, csak cselekedj! Igazándiból próbálj meg csinálni egy arany középutat a te és a haverod stílusa közt, azzal normálisabb nőket is foghatsz. Pacsi!
2015. jan. 28. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!