Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mit kéne tennem?

Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki régóta tetszik nekem. Amióta ismer emgem azóta folyamatosan bókol nekem, segít, mindig keresi a szemkontaktust, velem szeretne lenni és minden alkalmat kihasznál, hogy ezeket meg is tegye. Viszont egy hete már szexuális megjegyzédeket is mond nekem. Többen azt mondják, hogy azért teszi, mert szerelmes belém, mások azt mondják, hogy csak játszik az érzésrimmel és megint mások azt mondják, hogy csak ki akar használni. Egyik barátnõm kikérte a srác véleményét rólam és nem mondott semmi rosszat sõt a lehetõ legjobb dolgokat mondott (én is hallottam a véleményét).

Csak ezzel az a baj, hogy már egyáltalán nem tudom, hogy mit szeretne tõlem a srác.

Holnap személyesem szeretném megkérdezni tõle, hogy akkor most mit is szeretne tõlem.

Szerintetek jó ötlet lenne?

Amúgy a srác 22 éves, én 16 vagyok. (Azt mondta a srác, hogy neki nem számít az ekkora korkülönbség)

2015. jan. 27. 21:22
 1/2 anonim válasza:

Dehogynem számít. Valószínűleg csak meg akar kapni, ekkora korkülönbséget elnézve. Főleg ilyenkorban, ő már fiatal felnőtt te meg tinédzser vagy. Ha meg nem csak megkapni akar akkor érdekes a gondolkodása az életről, szerintem túl fiatal vagy hozzá. Pont ebben a korszakban amiben vagy, és amiben ő volt. 1-2évben is meglátszik a különbség a fiatalok között. De hogy igazán mi is van, azt csak ő tudja.

Vigyázz vele, de azért hajrá!

2015. jan. 27. 21:30
 2/2 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet, hogy megkérdezes. De azért figyeld a jeleket. Például ha nem néz beszéd közben a szemedbe, akkor nagy valószínűséggel hazudik. Ha oldalra fordítja a fejét, akkor is lehetséges. (De valami kutatás kimutatta, hogy nem mindegy, melyik irányba néz, de erre már nem emlékszem. Ha valaki tudja, akkor légyszi írja le. :)) Most hirtelen csak ennyi jutott eszembe, de sok sikert. :)
2015. jan. 27. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!