Szerintetek mit kéne tennem? 13/l
Figyelt kérdés
Van egy fiú osztálytársam, aki tetszik. Még 5.-esek voltunk, amikor elmondtam a barátnőimnek és megkértem őket, hogy ne mondják el neki, de végül elmondták. A mai napig nem tudom ,hogy mit szólt hozzá akkor, hogyan reagált rá. Nem tudom, hogy most mit gondolhat rólam. Nemrég tettem fel itt GYIK-en egy kérdést és arra ilyen jellegű válaszok érkeztek , hogy "tuti,hogy tetszel neki" stb. De én ezek után már nem mernék odamenni hozzá, hogy "na ,most akkor mit is gondolsz rólam?", mert félek ,hogy tolakodásnak tűnne.2015. jan. 4. 22:16
2/9 anonim válasza:
Micsoda szerelmi gondok 13 évesen!
3/9 anonim válasza:
Ha akar valamit, előbb utóbb úgyis lép feléd. Ha nem, akkor nem tetszel neki.
4/9 anonim válasza:
Tolakodásnak tűnne. Egy pasihoz lányok nem szoktak csak így odamenni egy ilyen kérdéssel... kiröhögne és elküldene szerintem. Ezt megszívtad, aranyom...
5/9 anonim válasza:
Akkor ne legyél tolakodó, hanem próbálj meg több időt tölteni vele, hogy jobban megismerjétek egymást. Nem muszály elhívnod valahova, kezdetben az is elég ha valamilyen témával odamész hozzá beszélgetni a suluban. :) És ha van közös témátok, élvezitek egymás társaságát vagy mit tudom én, akkor elhívhatod bandázni, és ha először nem akarsz vele kettesben lenni, akkor hívj mást is. Vagy hasonlók. Használd a fantáziád! :D Meg az önbizalmad. De ha látod rajta, hogy nem érdekled, akkor ne erőltesd.
6/9 anonim válasza:
Ne már, a muszájt komolyan ly-nal írtam?! xD
7/9 anonim válasza:
Abban nincs semmi, ha ezek után odamész hozzá. Tudni fogja, miért közeledsz és lehet előbb nyit majd ő is feléd.
8/9 anonim válasza:
a tányeromba mákostésztát mert az szeretem
9/9 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan menj oda hozzá, csak ne ilyen nyíltan, hogy mit gondolsz rólam. Beszélgess vele és ha kedves, látod, hogy vevő rád, akkor léphetsz te először. 13évesen még lehet, hogy fél téged randira hívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!