Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Gyakori kérdések olvasói!...

Gyakori kérdések olvasói! Szerintetek mit kéne tennem? :s

Figyelt kérdés

Szóval a szitu az az,hogy van az iskolában egy lány,nálam 4 évvel fiatalabb,kissé visszahúzódó.Számomra ő a tökéletes. (én is visszahúzódó vagyok) Na most ezt a lányt már decemberben megismertem egy versenyen és hát... azóta egyszerűen nem tudok hozzá odamenni.Félek a visszautasítástól. A facebook oldalán megnéztem,hogy milyen zenéket,filmeket stb. szeret ez alapján is passzolnánk. Most január 14.-én döntöttem,hogy kiírom ezt a kérdést. D: Nem állapot az,hogy ennyire gyáva legyek holnap az 1. 3 órában egy szinten leszünk a folyosón és biztos vagyok abban,hogy nem megyek oda hozzá.Nem tudom hogyan köszönjek,milyen ürüggyel menjek oda,hogyan folytassam tovább a beszélgetést... Számomra ő a tökéletes lány,nem tudom szavakkal elmondani,hogy mennyire felkeltette az érdeklődésem. :(

néhány információ:

Régebben sokat gépeztem,napi 8 órát is akár.Az a vicc,hogy amióta megláttam nem tudok gépezni,elkezdtem kondizni,fogyogatok,erősebb lettem,az iskolában,és a sportokban is jobban teljesítek (talán).De egyszerűen nincs önbizalmam.az hogy kevesebbet eszem és hogy sportolok és a többi dolog sem volt elég arra,hogy egyáltalán odamenjek hozzá :( Ötletek ?

2015. jan. 14. 14:33
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Pedig muszáj erőt venned magadon. Ha véletlenül elügyetlenkeded a leszólítást, és nem mutat a lány érdeklődést feléd, akkor eleve felejtős a dolog, és így legalább tisztába rakod a helyzetet.
2015. jan. 14. 14:36
 2/24 anonim ***** válasza:
Gondold át mit veszíthetsz ha odamész! Segítek! Semmit, ugyanis nem a tiéd, akkor meg nem veszíthetsz semmit, csak nyerni lehet! (max tapasztalatot, de az később úgy is jól jön!
2015. jan. 14. 14:37
 3/24 anonim ***** válasza:
31%

Miért kell lefutni állandóan ezeket a felesleges köröket.

Kérdező: nem merek odamenni hozzá, nyuf nyuf, félek a visszautasítástól...

Válaszoló1: De próbáld meg

Válaszoló2: Beszélj vele

Kérdező: De ez nem ilyen egyszerű egy beszari kis alak vagyok...

Válaszoló3: Nem veszíthetsz semmit bla bla bla...

Kérdező: oké akkor megpróbálom :)

Ezt a kibebaszott fasságot! pls!

2015. jan. 14. 14:38
 4/24 A kérdező kommentje:
Hát igen,eleinte nézett is engem,én elkaptam a fejem,nem mertem tovább nézni,max 2 másodpercig néztük egymást.Most már sajnos nem néz ide. :(
2015. jan. 14. 14:38
 5/24 anonim ***** válasza:
holnap számon kérünk ám, hogy odamentél-e hozzá!! :D
2015. jan. 14. 14:40
 6/24 A kérdező kommentje:
2. válaszoló.Sokat veszíthetek.Ő nem olyan mint a többi lány akiket látok az utcán,iskolában stb. akárhol
2015. jan. 14. 14:41
 7/24 A kérdező kommentje:
3. ...
2015. jan. 14. 14:42
 8/24 anonim ***** válasza:
0%
#7: Csak nem magadra ismertél?
2015. jan. 14. 14:43
 9/24 A kérdező kommentje:
5. Ha kapok néhány ötletet akkor biz odamegyek :D Ne tudd meg hány órát töltöttem csak azzal,hogy végignyálaztam az ilyen kérdéseket,válaszokat,különböző oldalakat o.O egyik sem segített mert mindegyik f#szság volt. :D
2015. jan. 14. 14:43
 10/24 anonim ***** válasza:

2es vagyok... Most mond meg, hogy mit veszíthetsz!

Ami nem a tiéd azt nem veszítheted el!

2015. jan. 14. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!