Gyakori kérdések olvasói! Szerintetek mit kéne tennem? :s
Szóval a szitu az az,hogy van az iskolában egy lány,nálam 4 évvel fiatalabb,kissé visszahúzódó.Számomra ő a tökéletes. (én is visszahúzódó vagyok) Na most ezt a lányt már decemberben megismertem egy versenyen és hát... azóta egyszerűen nem tudok hozzá odamenni.Félek a visszautasítástól. A facebook oldalán megnéztem,hogy milyen zenéket,filmeket stb. szeret ez alapján is passzolnánk. Most január 14.-én döntöttem,hogy kiírom ezt a kérdést. D: Nem állapot az,hogy ennyire gyáva legyek holnap az 1. 3 órában egy szinten leszünk a folyosón és biztos vagyok abban,hogy nem megyek oda hozzá.Nem tudom hogyan köszönjek,milyen ürüggyel menjek oda,hogyan folytassam tovább a beszélgetést... Számomra ő a tökéletes lány,nem tudom szavakkal elmondani,hogy mennyire felkeltette az érdeklődésem. :(
néhány információ:
Régebben sokat gépeztem,napi 8 órát is akár.Az a vicc,hogy amióta megláttam nem tudok gépezni,elkezdtem kondizni,fogyogatok,erősebb lettem,az iskolában,és a sportokban is jobban teljesítek (talán).De egyszerűen nincs önbizalmam.az hogy kevesebbet eszem és hogy sportolok és a többi dolog sem volt elég arra,hogy egyáltalán odamenjek hozzá :( Ötletek ?
Miért kell lefutni állandóan ezeket a felesleges köröket.
Kérdező: nem merek odamenni hozzá, nyuf nyuf, félek a visszautasítástól...
Válaszoló1: De próbáld meg
Válaszoló2: Beszélj vele
Kérdező: De ez nem ilyen egyszerű egy beszari kis alak vagyok...
Válaszoló3: Nem veszíthetsz semmit bla bla bla...
Kérdező: oké akkor megpróbálom :)
Ezt a kibebaszott fasságot! pls!
2es vagyok... Most mond meg, hogy mit veszíthetsz!
Ami nem a tiéd azt nem veszítheted el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!