Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Gyakori kérdések olvasói!...

Gyakori kérdések olvasói! Szerintetek mit kéne tennem? :s

Figyelt kérdés

Szóval a szitu az az,hogy van az iskolában egy lány,nálam 4 évvel fiatalabb,kissé visszahúzódó.Számomra ő a tökéletes. (én is visszahúzódó vagyok) Na most ezt a lányt már decemberben megismertem egy versenyen és hát... azóta egyszerűen nem tudok hozzá odamenni.Félek a visszautasítástól. A facebook oldalán megnéztem,hogy milyen zenéket,filmeket stb. szeret ez alapján is passzolnánk. Most január 14.-én döntöttem,hogy kiírom ezt a kérdést. D: Nem állapot az,hogy ennyire gyáva legyek holnap az 1. 3 órában egy szinten leszünk a folyosón és biztos vagyok abban,hogy nem megyek oda hozzá.Nem tudom hogyan köszönjek,milyen ürüggyel menjek oda,hogyan folytassam tovább a beszélgetést... Számomra ő a tökéletes lány,nem tudom szavakkal elmondani,hogy mennyire felkeltette az érdeklődésem. :(

néhány információ:

Régebben sokat gépeztem,napi 8 órát is akár.Az a vicc,hogy amióta megláttam nem tudok gépezni,elkezdtem kondizni,fogyogatok,erősebb lettem,az iskolában,és a sportokban is jobban teljesítek (talán).De egyszerűen nincs önbizalmam.az hogy kevesebbet eszem és hogy sportolok és a többi dolog sem volt elég arra,hogy egyáltalán odamenjek hozzá :( Ötletek ?

2015. jan. 14. 14:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%
Nalátod!
2015. jan. 14. 15:03
 22/24 PearlDiver ***** válasza:

Kérdező elmondom neked, miért nincs túl sok értelme itt gyűjtened ötleteket.

1. ha nem vagy eredeti, ha már eleve úgy kezdesz a lánynál hogy valaki másnak a dumáját nyomod, akkor nem téged fog megismerni, hanem egy álarcot.

2. aákrmit is tervezel el, jó alaposan hogy mit fogsz neki mondani, miről fogtok beszélni stb, az első válasza is már tuti olyan váratlan lesz hogy mindent elfelejtesz. Szóval teljesen felesleges forgatókönyvet írni.

3. Tehát: ha szeretnél nyerő lenni nála (ami egyébként annyira nem tűnik lehetetlennek tekintve a korkülönbséget, a lányok általában előnyben részesítik az idősebb fiúkat), akkor találj ki te magad "ürügyet". Még ha nem is érzed úgy hogy hú de menő, sokkal több értelme van, mint más tollával ékeskedni.

Ha pedig csak biztatásra vágysz, tessék:

HAJRÁ TESÓ JÓ LESZ GYERÜNK MENJ TIED LESZ A LÁNY!

2015. jan. 14. 15:41
 23/24 anonim válasza:
Ha nagyon nyuszi vagy kerd meg a baratnojet, hogy kerdezzen ra hogy tetszel-e neki! Viszont ezzel az a baj ,hogy akkor mar a csaj is tudni fogja hogy milyen felenk vagy de talan ad vmi onbizalmat. Ha megfutamodsz ontsd le a polojat kaveval mint a filmekben es akkor legalabb egy bucsutapi meg lehet.
2015. jan. 14. 16:46
 24/24 anonim válasza:
Te hány éves vagy? És õ? Nekem írhatsz üzenetbe, segítrk
2015. márc. 18. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!