Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekicsir.,. kérdése:

Egy vallomás, a gyakori kérdések.hu-nak. Vélemény?

Figyelt kérdés

Eddigi életemben két meghatározó dolog történt.

Bele si vágok...kb 2 évvel ezelőtt megismertem itt egy lányt, Lia-nak hívták. Rengeteget leveleztünk, mindenféléről, aztán nagy nehezen összejött a találkozás, életem első randija.

Találkoztam vele, beszélgettünk, sétáltunk, stb. De én egy ujal sem nyúltam hozzá, ő ezt megelégelte és megunta, ki akart szállni, de ragaszkodtam hozzá és nem hagytam nyugvást neki. Zaklattam, kerestem, írtam neki minden létező helyről, a segítséget várta tőlem, de csak rátetőztem az állapotára. Nagyon szét volt szabdalva mindkét karja, segítséget várt tőlem, de csak rontottam a helyzetén. Végül annyira meggyűlölt, hogy látn isem akart többé. Feljöttem ide sírni erre az oldalra, hogy a lány akihez ragaszkodok elment, nem találom, végül megszánt és adott egy utolsó találkotást nekem. Találkoztunk és elmondta, hogy megfogja ölni magát, mert nem bírja ezt, hogy zaklatom és a családi és abelső vitája is megingatta és nem akar már semmit sem az életől. Elköszöntünk asé megölte magát.

Eltelt 1 év és megismerkledtem itt egy ribivel. Ez a ribi ösze vissza csalt engem, lebuktattam, de nem foglalkoztam vele, nem zavart különösképp, mert nem voltam belé szerelmes, úgymond, roszabik jonak tartottam. Végül meguntam és szakítotam, vele, de nem hagyot békén, zaklatott.

Időközben megiosmertem szintén itt egy másik lánnyal. Leveleztem vele, nagyon sokat. És belészerettem, szó szerint, telejsen belebolondultam ebbe a lányba, olyan érzés volt mint amikor egy hidrogénbomba ferobban és szétárad az energialöket a testemben. Találjkoztam vele, összejöttünk, lefeküdtünk, együtt voltunk. Aztán kiderült az, hogy zaklat az a ribi, de erről nem szoltam enne ka lánynak, ezt megtudta a barátnőm sé megharagudott rám, szakítani akart, de sikerült kimagyaráznom. Végül újra egyöütt voltunk. Ebben a kapcsolatban rengeteget hisztiztem, megsértődtem, bántottam, minden rossz okozója én voltam, tönkre tettem, az egészet, olyan szerelmes vagyok mint még soha, és elhagyott a lány, 8 honap utánm vége lett, mással van már és nem tudom felfogni, pszichiáterhez, pszichologushoz járok, kórházba is befeküdtem, mert megaklartam ölni magam, nem birom feldolgozni szeretem. Elterveztem egy csomó minden karácsonyra, hogy veszek neki szép ajándékot, mikulásera meg elakartam m,enni vele egy ilyen árnyékos előadásra, annyi mindent terveztem vele, és most nincs, üres vagyok egy báb, amit az emlékei tartanak életben.

hogy lehet az, hogy eddig 3 kapcsolatrom volt mind a hármat itt ismertem meg és mind a hárommal tönkre ment minden.

mit tegyek, hoghy visszaszerezzem a szerelmememt?

bocsi a hibákért csak nagyon kivagyok nincs türelmem javitgatni.

vissza akarom szerezni el akarok menni vele a monmdoconra elakarok menni vele minden hova. enni halat, meg sushit meg minden finomat vele akarok lenni, mit tegyek?

2014. nov. 19. 19:37
1 2 3
 1/27 ElnökÚr ***** válasza:
96%
Nekem mindegy mit csinálsz,csak a románokat verjük meg itthon!
2014. nov. 19. 19:40
 2/27 anonim ***** válasza:
Berosálok, te még itt vagy?! :DD
2014. nov. 19. 19:40
 3/27 anonim ***** válasza:
románokat oda-vissza
2014. nov. 19. 19:43
 4/27 A kérdező kommentje:

igen itt.

és kéne a segítség....szétfalcoltam a karom is már.

őt akarom, mit tegyek?

5/27 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de nem sajnállak egy percig se. Nekem két olyan pali votl az életembe aki vert az utóbbi Skizofrén vagy mi volt mániákus depresszió meg ilyenek....apám lelépett pár éve anyámat elveszitettem 6 éve....sokat csalódtam a férfiakban nagyapám üvöltözős agressziv állat. Azt mi van? Semmi itt vagyok az élet megy tovább 30 alatt vagyok úgyhogy van még időm bármire de ezek miatt SEM akartam soha öngyilkos lenni!
 6/27 A kérdező kommentje:
huzzatok azzal a rohadt focival máááár
 7/27 anonim ***** válasza:
Itt aztán össze fújja a szemetet a szél az már biztos ..
2014. nov. 19. 19:44
 8/27 anonim ***** válasza:

Szia

Szerintem ismerkedj màshol biztos jót tenne a változatosság.

Ha meg beszélgetni szeretnél nyugodtan írj! :)

2014. nov. 19. 19:46
 9/27 anonim ***** válasza:
Milyen feminin vagy fiú létedre ..olyan kis nyavalygós leány lelkű emo
2014. nov. 19. 19:46
 10/27 A kérdező kommentje:

-.-

boccs....csak soha nem volt senkim sem.

ő volt a mindenem és most eltűnt...és itt maradtam üresen, a mellkasomban egy tátongó lyukkal....

2014. nov. 19. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!