Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit kéne tennem?

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Tetszik egy srác, és évfolyamtársak vagyunk a suliban. Nem igazán ismerem, de az egyik haverját igen. És mikor a haverjával beszéltem ő is ott volt és figyelt rám, meg köszönt mikor elmentem. Nem tudom mit csináljak. Talán a haveromat be kéne avatnom, hogy segítsen? Mutasson be neki vagy valami? Vagy várjam, hogy egyszer hátha összehoz minket a sors? Már régebben is voltam így egy másik sráccal, és nagyon szar volt. Nem akarom, hogy ez is úgy legyen

15/L

2015. jan. 21. 15:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán elsőnek köszönj neki mindig, ha látod a folyosón, vagy valahol. Aztán kezdj vele beszélgetni valami sulis dologról. Például ha van olyan tanár, aki mindkét osztályt tanítja, megkérdezheted tőle, hogy velük is írat-e dolgozatot a héten ebből és ebből az anyagrészből, stb. Csak találsz valami közös témát :) Vagy jelöld be facebookon. Én azt szoktam, hogy bejelölöm, és mellé írok egy levelet, hogy azért jelöltem be, mert évfolyamtársak vagyunk, stb. Ott elkezdhetsz vele dumálni, és akkor élőben talán könnyebben jön majd :D Sok sikert!
2015. jan. 21. 15:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem veszi észre, hogy nedves tőle a bugyid, akkor nem érdemel meg!
2015. jan. 21. 15:54
 3/5 anonim válasza:
8. Os v 9. Es vahy? Ha nyolc akor ne félj mert ha nem jöttök össze akor csak fél évet kell ,, égned"(nem találtam rá más szót).
2015. jan. 21. 15:56
 4/5 anonim válasza:
Mosolyogni mindig lehet ;)
2015. jan. 21. 16:10
 5/5 A kérdező kommentje:
9.-es vagyok :/ És köszi a válaszokat! :)
2015. jan. 22. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!