Hol keressek ilyen barátnőt? 21/f Bp
Figyelt kérdés
Szerintetek hol találok olyan lányt, aki okos, szép, kedves és hűséges? Elvileg nem vagyok rossz parti, de ezt nem tudom bizonyítani, ha nem találok ilyen lányt :/2015. jan. 27. 20:34
21/22 anonim válasza:
Ezek szerint mégse volt tökéletes. A lányok akkor fognak változni ha van kiért és végre felfogják, hogy mi van körülöttük. Amíg a fiúk többségének ez a ribizli stílus kell, addig ez van. De persze ez csak az én véleményem :) Azért sok sikert! :) #16
22/22 A kérdező kommentje:
Én úgy látom h 24 éves kor környékén már kezd megjönni az esze annak is akinek egyébként nem volt :D csak ugye nekem se mindegy kivel hoz össze a sors, aki fiatalon megfürdött a répák tengerében az nyilván nem kell :)
2015. febr. 1. 09:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!