Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom iszonyúan féltékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tropauer kérdése:

A párom iszonyúan féltékeny és nem tudom, hogy mit tegyek. Megvádol mindenfélével, és nem tudom, hogy az e a jó ha védekezem, vagy nem veszek róla tudomást. Vagy keressek másik barátnőt?

Figyelt kérdés
2013. okt. 6. 10:13
 1/6 anonim ***** válasza:

egy szót mondj neki:

SZIA!

rakd ki. és ha fut utnad akkor sem fogadod vissza. felmelegítve mr smemi sem olyan.

jo dolgo hogy féltékeny, de azért az mr kevésbé ha emgfolyt vele.

2013. okt. 6. 10:14
 2/6 anonim ***** válasza:

"A párom iszonyúan féltékeny ... Megvádol mindenfélével ... keressek másik barátnőt?"

:DDD

2013. okt. 6. 10:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Egyszerű a magyarázat:

Mert magából indul ki:DD Tehát neki bőven van valakije.

Vedd le magadról az agancsait, és ejtsd, gyors iramban.

2013. okt. 6. 10:29
 4/6 anonim ***** válasza:

3+ Ő vesz téged maximálisan hülyére, és reszket attól, hogy te ugyan ezt fogod:D

Régi igazság és mindig működik is:D

2013. okt. 6. 10:30
 5/6 A kérdező kommentje:

Ollé!

Valahogy nekem is ilyen érzésem volt.

Feladtam a hírdetést: hetero férfi barátnőt keres. :)

2013. okt. 20. 16:02
 6/6 acelsziv ***** válasza:
Kérdező: Figyelj Hümér :D Mondd meg neki, hogy ha még egyszer rikácsol, felolvasod neki egyik költeményedet :D
2014. jan. 13. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!