Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol keressek ilyen barátnőt?...

Hol keressek ilyen barátnőt? 21/f Bp

Figyelt kérdés
Szerintetek hol találok olyan lányt, aki okos, szép, kedves és hűséges? Elvileg nem vagyok rossz parti, de ezt nem tudom bizonyítani, ha nem találok ilyen lányt :/

2015. jan. 27. 20:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Menjél nyugodtan egyedül, több a csaj, úgyhogy csajt nem kell vinned. Haverodat meg ne Te képezd tovább versenytársadnak, ha együtt jártok bulizni, legyen meg az a versenyelőnyöd, hogy Te tudsz jobban táncolni.

Első órák ingyenesek vagy akkor, ha utána nem akarod folytatni, de úgyis akarod. :)

&4

2015. jan. 27. 22:23
 12/22 A kérdező kommentje:
nem haveromra gondoltam :D majd még meglátjuk mi lesz, de köszi a tippet
2015. jan. 27. 22:25
 13/22 anonim ***** válasza:

Szívesen, fogadd meg, kb. átéltem a sorsod, ezért írtam. Tipikus az, hogy reál szakos gimisek, műszaki szakos egyetemisták körül kevés a csaj, ezért nem tanulják meg, hogy hogyan kell bánni velük.

Ha már mérnök vagy, és nézel is ki valahogy, akkor könnyen lehetsz vonzó férfi, egy kis magabiztossággal, tánctudással fősulit végzett multis call centeres csajoknak, tanárnőknek, vagy még egyetemista csajoknak.

Az ismerkedéshez pedig a latin táncos közösség az egyik legjobb terep, ahol jellemzően kulturált csajok vannak.

2015. jan. 27. 22:40
 14/22 anonim válasza:
Írhatsz :) 20/L
2015. jan. 27. 22:40
 15/22 anonim ***** válasza:
#10-es, nem csak diszkók léteznek. Vannak olyan helyek ahol konkrétan salsaznak. (Bár oda általában 30-as nők járnak, viszont nagyon csinosak)
2015. jan. 28. 09:30
 16/22 anonim válasza:
Még nem haltak ki :) Én többet is ismerek, de őket már megtalálták. Ne add fel :) 18/L
2015. jan. 29. 00:24
 17/22 A kérdező kommentje:
oh, én soha nem adom fel, még 60 év múlva is keresem ha így halad :D de addigra túl leszek vagy 10000 randin. Legalább lesz sok fb ismerősöm :D
2015. jan. 29. 10:25
 18/22 anonim ***** válasza:

Akár itt is találhatsz ilyen lányt ;)

18L

2015. jan. 30. 23:13
 19/22 anonim válasza:

Remélhetőleg 60 év múlva nem itt tartasz majd :D Ahogy látom a humoroddal nincs gond :D

#18 Te így gondolod magadról?, mert akkor írhatnál neki, hogy tuti igazad legyen :D (nem bántásból írtam csak szerintem itt nem sok ilyen fordul meg)

#16 voltam

2015. jan. 31. 00:52
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt szokták volt mondani mások is. Amúgy vannak itt tökéletes lányok is, egy majdnem ilyennel talalkoztam parszor csak az volt a baj, hogy nem kellettem neki... Pedig jó volt a humorérzéke is, vette rögtön a lapot meg minden... Most viszont azt hiszem felhagyok a keresgéléssel. Talán változtatnom kell magamon, vagy megvárom h a lányok változzanak.
2015. jan. 31. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!