Hol keressek ilyen barátnőt? 21/f Bp
Menjél nyugodtan egyedül, több a csaj, úgyhogy csajt nem kell vinned. Haverodat meg ne Te képezd tovább versenytársadnak, ha együtt jártok bulizni, legyen meg az a versenyelőnyöd, hogy Te tudsz jobban táncolni.
Első órák ingyenesek vagy akkor, ha utána nem akarod folytatni, de úgyis akarod. :)
&4
Szívesen, fogadd meg, kb. átéltem a sorsod, ezért írtam. Tipikus az, hogy reál szakos gimisek, műszaki szakos egyetemisták körül kevés a csaj, ezért nem tanulják meg, hogy hogyan kell bánni velük.
Ha már mérnök vagy, és nézel is ki valahogy, akkor könnyen lehetsz vonzó férfi, egy kis magabiztossággal, tánctudással fősulit végzett multis call centeres csajoknak, tanárnőknek, vagy még egyetemista csajoknak.
Az ismerkedéshez pedig a latin táncos közösség az egyik legjobb terep, ahol jellemzően kulturált csajok vannak.
Akár itt is találhatsz ilyen lányt ;)
18L
Remélhetőleg 60 év múlva nem itt tartasz majd :D Ahogy látom a humoroddal nincs gond :D
#18 Te így gondolod magadról?, mert akkor írhatnál neki, hogy tuti igazad legyen :D (nem bántásból írtam csak szerintem itt nem sok ilyen fordul meg)
#16 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!