Hol ismerkedhet egy 38 éves férfi?
Figyelt kérdés
A párkereső portálok szerintem felejtősek. Kocsma, szórakozóhely szintén. Akkor mit javasoltok, hol?2015. jan. 27. 07:45
1/9 vivje válasza:
Menj helyekre ami nyilvános, és sok ember fordul meg (ne buliba mert az női szemmel nézve csak egy valamit jelent, ha fel próbálsz szedni valakit). Pl kávézó, bár, ha van kutyád akkor vidd ki sétálni a parkban. Nyilvános helyen sok ember fordul meg és mégsem intim. Menj barátokkal egyet kávézni, vagy vásárolni (nem nővel mert félreérthető). Boltokban sok nő fordul meg szóval előbb utóbb sikerrel jársz! Csak ne add fel!
3/9 anonim 

válasza:

nagyobb események,koncertek,fesztiválok,kiállítások,előadások,megnyitók
de egyedül nehéz lesz ismerkedned!könnyebb,ha 1-2barátoddal mész el helyekre!
5/9 A kérdező kommentje:
Igen, jó kérdés. 30-on felüliek, lehetőség szerint. Persze a "vén kecske" is megnyalná a sót, de nem szórakozni szeretnék, valami hosszabb távú dolog érdekelne.
2015. jan. 27. 10:02
7/9 anonim 

válasza:

Igen, ez jó kérdés. Engem is érdekelne, csak én nő vagyok.
8/9 anonim válasza:
Én is ismerkednék, csak én nőkkel, hisz 41 éves férfi vagyok :) DE én nem kesergek, hisz biztos előbb utóbb sikerül egy nőt elvarázsolnom és engem is neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!