Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 41 éves férfi hol ismerkedhet?

41 éves férfi hol ismerkedhet?

Figyelt kérdés

Komoly kapcsolatot keresnék, válás után, két gyermekkel, akik nem velem élnek (sajnos). Mennyi esélyem van, ha egyébként normális (külső-belső), dolgos, tiszta és álmodozó vagyok? Illetve hol érdemes?

Amúgy még van egy csomó kérdésem, de ezek a fontosabbak.

2014. dec. 12. 20:48
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk munkahelyen, de az is fontos lenne, hogy mé váltál el.
2014. dec. 12. 20:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Én a munkahelyet kihagynám.Régi ismerősök? tárkereső? helyi rendezvények? Ismerősök, barátok ismerősei?
2014. dec. 12. 20:55
 3/10 anonim válasza:
chat... én ott ismertem meg a jelenlegi férjem.. 37 évesek voltunk... :)
2014. dec. 12. 20:58
 4/10 anonim ***** válasza:
online társkeresők. Anyám is épp fent van :)
2014. dec. 12. 21:14
 5/10 anonim ***** válasza:

Netes társkeresők. Érdeklődésednek megfelelő klubok.

SZórakozóhelyeken is lehet, de csak ésszel, sok 30-as nő jár bulizni, sokan elsősorban ismerkedni akarnak, csak nehéz ott kiválasztani a normálisakat a kalandorok közül.

Ezek örök gond, 15-65-ig :)

Mindenki azt mondja, a másiknak könnyebb, mert fiatalabb, mert idősebb, mert ilyen, mert olyan.....

A saját tapasztalatom az, 40-es nőként, hogy szexpartnert, laza kapcsolatot hetente 3-at is le lehet akasztani, ha valaki azt akarja, normális partnert annál nehezebb találni. Ez minden korban így van sajnos.

2014. dec. 12. 21:23
 6/10 anonim ***** válasza:

gyaloglo.hu

Gyere beszélgessünk, én is fent vagyok most! :)

2014. dec. 12. 21:23
 7/10 anonim válasza:
Álmodozó?Hűha,ez azt takarja,hogy nem gondolkozol reálisan?Ezért váltál el? Nem vagy elég életrevaló? :D
2014. dec. 12. 21:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát igen, 41 éves korban kicsit gáz, ha a legfontosabb tulajdonságodnak az álmodozást tartod. 14 éves korban még elmegy.

Persze lehet fantáziád, terveid, de az alap nélküli álmodozás a gyerekkorban jellemző.

2014. dec. 12. 21:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Az se baj, ha álmodozó, de miért vált el?
2014. dec. 13. 12:37
 10/10 A kérdező kommentje:
Valószínüleg kicsit rosszúl fogalmaztam, ez az álmodozás félreérthető, inkább tervezgetőnek nevezzük, bár abba is biztos bele lehet kötni. Ez alatt értem azt, hogy mindíg eszembe jut, kitalálok új dolgokat, amiket szeretnék megvalósítani, de sajnos nagyrészére nincs időm, vagy az anyagi lehetőségeim korlátozottak és amúgy nem ez az oka a válásnak. Nem megcsalás, vagy törvénybeütköző, de erről nem szeretnék itt beszélni. Amúgy még most folyik a per.
2014. dec. 13. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!