41 éves férfi hol ismerkedhet?
Komoly kapcsolatot keresnék, válás után, két gyermekkel, akik nem velem élnek (sajnos). Mennyi esélyem van, ha egyébként normális (külső-belső), dolgos, tiszta és álmodozó vagyok? Illetve hol érdemes?
Amúgy még van egy csomó kérdésem, de ezek a fontosabbak.

Netes társkeresők. Érdeklődésednek megfelelő klubok.
SZórakozóhelyeken is lehet, de csak ésszel, sok 30-as nő jár bulizni, sokan elsősorban ismerkedni akarnak, csak nehéz ott kiválasztani a normálisakat a kalandorok közül.
Ezek örök gond, 15-65-ig :)
Mindenki azt mondja, a másiknak könnyebb, mert fiatalabb, mert idősebb, mert ilyen, mert olyan.....
A saját tapasztalatom az, 40-es nőként, hogy szexpartnert, laza kapcsolatot hetente 3-at is le lehet akasztani, ha valaki azt akarja, normális partnert annál nehezebb találni. Ez minden korban így van sajnos.

gyaloglo.hu
Gyere beszélgessünk, én is fent vagyok most! :)

Hát igen, 41 éves korban kicsit gáz, ha a legfontosabb tulajdonságodnak az álmodozást tartod. 14 éves korban még elmegy.
Persze lehet fantáziád, terveid, de az alap nélküli álmodozás a gyerekkorban jellemző.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!