40 éves férfi hol ismerkedhet?
"az új exed" -az mi?
Gyerekprogramokon is szoktak ismerkedni a kicsit unatkozó szülők.. Majd lesz valahogy, ne búsulj.
Szerintem ha korban hozzád illő társat keresel, akkor nem lesz problémád, mert az ismerősi, baráti kör megoldja hamar, ne aggódj! :) Ilyenkor valahogy minden ismerős úgy érzi, össze kell hozni az egyedülállóakat egymással. Hamarabb fogsz találni, mint gondolnád. Azért a munka és a gyerekeid mellett a leendő társadra is fordíts időt, mert senki sem szeret sokad rendű lenni egy kapcsolatban. Sok sikert!
Engem ma egy bevásárlóközpontban szólított le egy férfi, hogy hol talál meg ezt meg azt, azután pedig meg szeretett volna hívni egy kávéra. Férjnél vagyok...
Bárhol, ahol nem kifejezetten az ismerkedés a lényeg, mivel az - ha jól értem - Neked nehezebben megy. Klubok, ahol hasonló érdeklődés van (pl. főzés, kirándulás, fotózás, kutyák-macskák, nyelvtanfolyamok, csoportos válásterápiák - igen van ilyen, stb.).
Mindenhol próbálj kicsit beszélgetni, azon túl, ami kötelező, pl. meséld el a csinos boltoslánynak, hogy külföldön hol fizettél azzal a bankkártyával, amivel épp fizetsz, beszélgess a patikuscsajjal, hogy inkább kirándulnál a vitamin helyett, de soha senki nem ér rá, stb. Beszélgess, barátkozz, köszönj minden csinos nőnek, akit másodszor látsz az utcában...
Szerintem a hivatalos ismerkedőhely a legnehezebb, jobban jársz ha semleges terepen csak beszélgetni akarsz, aztán hátha valamelyik ad egy telefonszámot is.
Adj a külsődre, vegyél pár új inget, nadrágot, ha belefér, próbálj jól kinézni, kis ápoltság csodákra képes. Sok sikert! (Aláírás: 40 év körüli apuka, akinek sok lehetősége van, de hűséges típus...)
"40 éves férfi hol ismerkedhet?"
fozoiskola, tanciskola, templom...
Ha normálisan nézel ki (átlagos), nem huszonéves bombázót keresel, akkor a 30+éves elvált anyuka "piacon" nagy sikered lehet.
Én speciel pont elvált apukát keresek (ne írjon senki privátot, már külföldre jöttem a gyerekekkel, messze vagyunk) és nem gyermektelen férfit, mert én már nem akarok többet szülni, tehát jobb ha neki van saját - engem meg aztán nem zavar, ha hétvégén pár tányérral több étel fogy. Na meg az átlag apuka már tudja, hogy milyen a gyerekekkel az élet, ő már megszokta, ha a gyerekekhez kell alkalmazkodni utazás, napi rutin során.
Szóval ne add fel. Netes társkeresőket is kipróbálhatod, bár nagy csodát ne várj tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!