Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A mai rohanó világban hol...

A mai rohanó világban hol ismerkedhet egy átlagos nem túl nyüzsgő életvitelű 36 éves férfi?

Figyelt kérdés

A napok, hetek ugyanúgy mennek, baráti kor kicsi, hobbi nem igazán társasági. Munka, evés alvás. Akivel a hétköznapok során kapcsolatba kerülök az ismerősi körben, ők barátnők, feleségek, így ez nem lehetőség.

Nem látom az opciókat, az internetes rajtam meggazdagodni vágyó oldalakat nem szeretem.

2013. dec. 9. 12:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Jó kérdés....én ugyanezt kérdezem csak nőként.

Az internet nem rossz, nekem voltak jó tapasztalataim.

27N

2013. dec. 9. 12:28
 2/13 anonim ***** válasza:
Azért ne zárd ki a netet teljesen, én se fizettem soha semmilyen oldalnak, sőt még csak nem is társkeresési céllal kezdtünk el beszélgetni és mégis volt hogy megismertem nekem való embert. Keress valami új hobbit, ami társasági: tánc, vagy valami csapat sport, közös túrázás, ilyesmi.
2013. dec. 9. 12:33
 3/13 A kérdező kommentje:
Nekem férfiként csak rossz tapasztalatom van. Unatkozó kamus komolytalan emberekbe futottam bele. Az pedig az én hibám hogy a 110 kilós hölgyeket nem tekintem jelöltnek.
2013. dec. 9. 12:34
 4/13 anonim ***** válasza:
Még a 20 éveseknek se megy :(
2013. dec. 9. 12:35
 5/13 A kérdező kommentje:
Ezen a hobbi dolgon már túl vagyok. Megvan miket szeretek, a társas tánc nincs közöttük.
2013. dec. 9. 12:35
 6/13 A kérdező kommentje:
Mint mondtam nem szeretem a nyüzsgést. A nagy tömeges rendezvényeken nem érzem jól magam. Ismerősi körrel néha biciklizünk, beülünk ide-oda, de ez ugye zárt közösség, kialakult párkapcsolatokkal. Inkább megyek amúgy moziba mint "szórakozóhelyre".
2013. dec. 9. 12:38
 7/13 anonim ***** válasza:

cukrászdában a süteményespult előtt.

1) mert sok nő édesszájú

2) az édesség összehoz mindenkit (közös pont egy idegen és közted)

3) mert páromat is így ismertem meg

2013. dec. 9. 12:48
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem igazán szoktam megzavarni idegeneket a szövegelésemmel, mivel a kéretlen beszélgetést én sem szeretem.
2013. dec. 9. 12:51
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
ha minden otletet elutasitasz, akkor sehol se ismerkedj inkabb. legyel kicsit nyitottabb, ne egy megsavanyodott es befordult oregember, hiszen meg csak 36 eves vagy.
2013. dec. 9. 13:14
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok besavanyodva, de mindenki máshol érzi felszabadultnak magát. Hiába küldene valaki salsa tanfolyamra ha nem szeretem a tömeget és a táncot. Ott nem fogok önfeledten szórakozni. Szoktam magam jól érezni, csak éppen ott nem szoktak lehetőségek adódni. Minden ember különböző, de szerintem nem vagyok annyira egyedi azzal a tulajdonságommal hogy nem vagyok bőbeszédű idegenekkel. Nem mindenki kezd el könnyen vadigenekkel cseverészni. Tudok beszélgetni sok mindenről, de valamilyen apropó kell hozzá. Egy pénztári sorban állás nekem nem elég a megnyíláshoz.
2013. dec. 9. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!