Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önkritika vagy szégyenlősség?
Felfigyeltem arra, hogy Talán Attila és Bozont a Magyarország,jövünk! c. műsorban sosem vetkőznek le teljesen fürdőgatyára (mindig van rajtuk felső is), ami azért érdekes, mert az esetek többségében vízpartokat látogatnak és az egyik adásban egyedül ők fürödtek beöltözve, a többi strandolón a megszokott darabok (bikini,fürdőnadrág stb.) voltak. Szerintetek azért nem vetkőznek le, hogy az átlagos testükkel ne veszítsenek potenciális rajongókat (nem az arcukról vagy arról beszélek, hogy csúnyák lennének, csak a sportolatlan testükről) vagy ennyire szégyenlősek lennének fiatal férfi létükre?
21/L
De ők szörföztek,meg wakeboardoztak,nem?
Azokhoz ha van biztonsági cucc,akkor kelk felső.
Lehet,hogy tényleg szégyenlősek.
Mondjuk szerintem egyik se a kockás hasát rejtegeti :D
De az is lehet,hogy így akarják megőrizni a komolyság,hogy ne fél pucéron vezessenek műsort
A kockás has hiányában egyetértünk.:D
A műsor szerintem pont a komolytalanságról szól, már a főcímdalból kiindulva, de nem hiszem, hogy anyák milliói kapnák el a lányukat/fiukat a tv elől, mert két félmeztelen bácsit látnának egy strandon műsort vezetni.:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!