Lányok nálatok mennyire nyerő ha egy srác/férfi szakács? Átlagos vs csúcsgasztronómiás, melyik mennyire?
Nekem bejön,mert (mondjuk nem szakácsnak készülök)érdekel is az egész téma és nagy eséllyel kiharcolnám előbb-utóbb,hogy főzzünk valamit együtt.:)
Igazából mindegy,mivel foglalkozik,de pl a szakács is egy olyan szakma,ami előnyös is tud lenni,hiszen gyakorlati(jóformán mindenhol hasznát veszed)és közismert,lehet róla dumálni is,mint mondtam,programnak se rossz,satöbbi.:D Van még bőven ilyen szakma egyébként,de te most ezt kérdezted.:)
Most nem azért,nem vagyok az ellen sem,de egy régebbi ismerkedős időszakomban mikor már nem tudtam mit kitalálni,mert minden témát pár szűk szóval lerendezett a srác,feltettem a kérdést,hogy mi szeretne lenni,mivel foglalkozik,mi érdekli,stb...mikor a negyedik "jelölt" nyögte be,hogy ő programozó informatikus akar lenni,akkor viszont fogtam a fejem rendesen,hogy na most akkor hol egy minimális közös pont...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!