Csajok! Nektek tetszik az, ha egy férfi tud főzni?
én ugyan nem vagyok szakács, de állítólag igen jól főzök.
az eddigi barátnőim ezt nem preferálták különösebben. ha a főztömet tettem eléjük, megették, megdicsérték, és kb ennyi volt.
soha nem kezelték különegsen, hogy tudok főzni...:/
Nem muszáj hogy jól nézzen ki a szakács, de ha tud főzni meg szereti is akkor miért ne?
Nincs leírva sehova hogy kizárólag a nő dolga a főzés.
Nyugodtan menjél szakácsnak.
első!
de persze! a mai csajok döntó többsége főznis me tud, csak virslit kb....
anya mindig főz, vagy apa, vagy ha ők nem, akkor a mama. ha ezek nincsenek kapnak pénzt, és toljka fornettit vagy a hasonlokat...
elvezstette jelentőségét a fiatalkorúak közt a főzés.
Szakács voltam és fiatal koromban kihasználtam ezt. Hidd el imádják a csajok nézni ahogy egy férfi főz. Nem beszélve arról, hogy egy vacsora amit te készítettél mindenképp jó hatással van a csajokra.
Egy tanács: desszertben legyél nagyon jó :)
Ez mondjuk profi szakácsokra vonatkozik, egy amatőr nem úgy főz, nem úgy mozog, és nyilván a végeredmény sem olyan.
a hatos vagyok
még annyival kiegészítem, hogy ez nem azt jelenti, hogy a hétköznapi főzést én csináltam. Az mindig különleges volt mikor én főztem. Segíteni persze segítettem sokat, mert nem derogál. (olyan barátnőm sose volt aki nem tudott, vagy nem akart megtanulni főzni)
Igen, az én volt férjem nagyon jól főzött (nem szakács), tőle tanultam sok mindent.
Ezt a tudását igencsak értékeltem, sajnos más nem volt benne amit lehetett....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!