Miért férfi a legtöbb szakács?
Figyelt kérdés
2013. márc. 4. 17:27
1/3 anonim válasza:
Mert a legtöbb helyen nem csak főzni kell, hanem irányítani egy konyhát, és erre a nők többsége alkalmatlan. Valamint az is közrejátszhat, hogy a vállalkozó, tehát az étterem/szórakozóhely tulajdonosa szintén férfi, és egy ilyen felelősséggel járó pozíciót nem szívesen bízna nőre. És ez nem sovinizmus, így működik a világ.
2/3 anonim válasza:
Az esetek több mint felében a szakács ilyen tutyimutyi, balfsz volt, ahol dolgoztam. Az éttermek 99%ban 3-4 ember viszi a konyhát, nem kell nagyon irányítani, mint a Pokol Konyhájában Gordonremzi, hogy húsz embernek üvölt egyszerre. A valóságban mindegy hogy milyen jellem a szakács. Dolgozzon gyorsan, tisztán, pontosan.
3/3 anonim válasza:
Mert kőkemény fizikai munka.
Én nő vagyok, minden nap főzök itthon, szeretem is, de fizikailag nem bírnám egy teljes műszakban csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!