A fiúk miért nem szeretik a kuponos vásárlásokat?
Figyelt kérdés
Azt látom, hogy az összes ilyen kuponos oldal csak nõi cuccokkal van tele és most pl. találtam egy férfi hajvágás kupon 500 Ft-ért, ami tök jó ár és mégsem vettek belõle még egyet sem, a nõibõl meg vettek vagy 30-at. A férfiaknak nem kell spórolni vagy mi? Vagy nem érdekli õket, hogy mi mennyibe kerül? De akkor az én hajvágásomat miért drágálja a pasim?2012. szept. 24. 20:08
1/5 anonim válasza:
A barátomat 1000 Ftért nyírják, szóval 500 ftra nem nagyon ugrik....:) Persze, ha az én hajamat 10.000 ft helyett 5.000ért megcsinálják az már más! Az érték határozza meg, hogy érdekli-e őket az ajánlat.
A barátom is szokta nézegetni ezeket az oldalakat, így voltunk már 3x is wellnesshétvégézni.
2/5 anonim válasza:
én pl. nem is tudtam, hogy van ilyen férfiban is. de valahogy nem nagyon izgat. ha kell valami, úgyis megveszem. 21/f
3/5 anonim válasza:
Én a Buger Kingbe szoktam kuponos kedvezménnyel fizetni. Pasi vok.
4/5 anonim válasza:
Én vettem egy hajvágógépet és fél év után már behozta az árát. Lassan 2 éve nem is voltam fodrásznál.
Amúgy használtam már kuponos oldalt, de az akciós kaja volt.
5/5 anonim válasza:
A férjem például imádja az összes ilyen kupont, amire most nagyon rákattant az az ELMŰS hűségprogramban kapott kuponfüzet, szinte már mind elhasználta..:) Mondjuk ott tényleg elég jó helyeken és elég jó kedvezmények is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!