Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek lenne értelme...

Szerintetek lenne értelme megismerkedni vele?

Figyelt kérdés
A múlt hétvégén a barátnőm elhívott egy hétvégére egy nyaralóba,ahol a bátyja születésnapját ünnepeltük meg.Megismerkedtem a bátyja egyik barátjával.Az elején nem volt szimpatikus,mivel láttam a drága autóját,óráját és valamiért az jött le,hogy biztosan egy felvágós kis anyucikedvence.Az eltöltött idő alatt beszélgettem vele és valamennyire megismertem,rájöttem hogy nem olyan mint ahogy elsőre megítéltem.Nagyon normális udvarias és kedves srác.Egyszer szóba hoztam a munkahelyem és rákérdeztem nála is,hogy hol dolgozik,amire csak annyit válaszolt,hogy a Mikulásnál.Az utolsó éjszaka véletlen benyitottam a szobájába és láttam félmeztelenül.Szép kidolgozott teste,nem az a szálkás,de látszik rajta,hogy sok időt áldoz rá(Hasonlít a középső testfelépítésre [link] hátán láttam a tetoválásait ami kissé nyugtalanított.A háta jobb felén egy nagyon részletes Hitler portré van,a bal felén meg ha jól láttam akkor Stalin,középen meg egy piramis a mindent látó szemmel.Most,hogy gondolkodtam rajta kicsit szeretném felvenni vele a kapcsolatot,hogy jobban megismerkedhessünk.A barátnőm bátyja és a baráti társasága is sok dolgot nem tud róla.Senki nem tudja,hogy mit is dolgozik meg hogy honnan van a pénze.Szerintetek lenne értelme megismerkednem vele,vagy kerüljem inkább?
2015. jan. 25. 21:26
 1/2 anonim ***** válasza:
a hitleres részig még hihető volt a sztori
2015. jan. 25. 21:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Kamu szaga van a sztoridnak. Ha netán igaz a történet, akkor szerintem ne keresd fel.
2015. jan. 25. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!