Hogyan tudnék megismerkedni vele?
Figyelt kérdés
Egy gimibe járunk én 11.-be,ő 9.-es.Már többen mondták,hogy ő jó lenne nekem barátnőnek és összeillenénk.Én nem ismerek,semmit sem tudok róla,csak azt tudom,hogy ilyen csendes meg visszahúzódó.Én is az vagyok,bár mostanában már jobban barátkozok.Hogy tudnám megismerni?Bejelöltem a facebookon,de nem jelölt vissza.2015. jan. 20. 22:03
1/2 anonim válasza:
Hát suli után beszélj vele. Ha visszahúzódó nem 16 lánnyal megy haza. Szóval ha arra mész mint ő beszélhetsz vele. De azt is mérd fel hogy ha szakítotok vagy nyilvánosan összejöttök, neki ez mivel jár.
2/2 anonim válasza:
Miért nem jelölt vissza? Ha azért, mert még nem figyelt fel rád, akkor próbáld elérni, hogy észrevegyen, de ha nem ezért, akkor veszett ügy...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!