Megtetszett egy pincérlány az étteremben, hogyan tudnék esetleg megismerkedni vele?
Péntek este voltunk haverokkal sörözni, beszélgetni az egyik étteremben. Engem azonban most kivételesen nem a többiek viccei kötöttek le, ugyanis megláttam az egyik pincérlányt, aki azonnal megtetszett! Sajnos nem tudtam még csak egy pár szót sem váltani vele, mert rendeléskor és fizetéskor sem ő jött oda hozzánk (pedig aztán mentünk több kört is a fogyasztásban, hogy jöjjön végre oda, de hát sajnos semmi). Én viszont egyszerűen nem tudtam elfelejteni ezt a lányt, volt valami egészen különleges a megjelenésében meg úgy általában is. Megfogadtam magamnak, hogy jövő héten valamelyik este majd visszatérek a helyre, de ezúttal csak egyedül, hátha ezt látva esetleg megsajnál és odajön az asztalhoz :D
A haveroknak amúgy nem mondtam semmit a dologról, mert részemről ezt teljesen másnak érzem, mintha csak 5 kan elmegy valami csehóba sörözni, alaposan odacsapnak a hangulatnak, aztán minden szembejövő csajt fel akarnak szedni maguknak. Szerintetek van rá esély, hogy megismerkedjek ezzel a lánnyal, valami jó ötletet tudnátok esetleg adni, hogyan vegyem fel a kapcsolatot vele? Sajnos csak egy becenevét hallottam a másik pincértől, tehát a facebookos ismerkedés kizárva. Ja és ahogy már az előbb is írtam, a "szia cica, van gazdád?" jellegű megnyilvánulásoktól pedig kíméljetek! :D
18/F
"esetleg megsajnál és odajön az asztalhoz"
persze megsajnál,miért kéne megsajnálnia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!