Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Volt már, hogy úgy megtetszett...

Volt már, hogy úgy megtetszett valaki, hogy nem tudtad, hogy közeledj hozzá?

Figyelt kérdés
Egy olyan srác vagyok aki mindig tudja mit mondjon, hogy szólaljon meg, általában társaság középpontjában vagyok mások szerint jó a humorom de van, hogy feleslegesen is beszélek, pont mint most is. A lényegre térek mielőtt még meggondolod magad és nem adsz tanácsot. Szóval a helyzet az, hogy sokáig szerelmes voltam egy lányba. Júniusban lett vége az egész kapcsolatnak ami nem is volt igazán annak nevezhető. Azóta több lánnyal is voltam de semmi érzelem. Van egy bár aminek a nyitását valami oknál fogva azóta vártam mióta meghirdették. Mintha valami oda húzott volna. Pár napja lementem, ahol megláttam a pultnál egy lányt. Kb megdermedtem, nem tudtam magamat adni szal kértem tőle egy mentes vizet és csá:D Van vele közös ismerősöm, könnyen megtaláltam fb-n, és hiába mondják jelöljem be vagy írjak rá, egyszerűen nem tudok mit. Nagyon megfogott, azóta is csak rá tudok gondolni. Tetovált hölgy, ugyanaz a művész varrta őt is mint engem, ez gondolom jelentheti h közös érdeklődésünk is van valamennyi. Mittudomén. Szerintetek túlreagálom? Nem gondoltam volna h az exem után tudok így tekinteni valakire de hát ez van.
2015. jan. 3. 15:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Húhaa... Titeket az ég is egymásnak teremtett :DD

Hát írj rá faceen,ha ennyire nem mersz szólni hozzá. Ha annyira humoros vagy ,akkor köszönd meg neki a vizet ,hogy milyen jól esett Neked stb. aztán már adja magát a helyzet :)

2015. jan. 3. 15:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Csak választani nem tudok az van.. Tudod amíg nem választasz két dolog között mint itt, hogy megtenni vagy sem, addig bármi megtörténhet.
2015. jan. 4. 03:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!