1/10 anonim válasza:
Miről akarsz beszélgetni?
(Nem, nem dughatsz meg.)
2/10 anonim válasza:
25/F, már 8 éve nem szűz... de ha akarsz valamit mondani, hajrá.
3/10 A kérdező kommentje:
A lányokat szeretem.
2015. jan. 25. 18:35
4/10 A kérdező kommentje:
Ki kér egy banánturmix-ot tojással?
2015. jan. 25. 18:39
5/10 anonim válasza:
Hát én se vagyok homár, de te beszélgetni akarsz, hát itt vagyok én is.
6/10 anonim válasza:
Ne reklámozd magadról, hogy szűz vagy. Ezt a lányok bénaságnak tekintik egy fiúban.
7/10 A kérdező kommentje:
Mert aki nem szűz ő már nem lehet béna, igaz?
2015. jan. 25. 18:58
8/10 anonim válasza:
Voltam már nővel, második nőnél mondjuk csak petting volt, picit bénának éreztem magam, bár kétszer is elment az ő állítása szerint, mondjuk azóta nem találkozunk még, bár ki tudja. Hidd el nem maradtál le semmiről, írj rám privátba, segítek neked szívesen.
Van akivel dumálok, unszimpatikus megszakítom vele a kapcsolatot, nem vagyok rá kíváncsi, szóval én is szelektálok, bár még nem annyira szelektálok, hogy csak a topmodelleket hagyhatom meg... Szóval vannnak dolgok amit el kell sajátítani, erre az embernek rá kell éreznie, ezt nem nagyon tudja tanulni, max biztatást kaphat, hogy na próbáld meg, mert.
9/10 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam egy szép fiúnak, és még szociális fóbiám is van.Elég valószínű hogy egyedül maradok emiatt.
2015. jan. 25. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!