Szeretnék beszélgetni vkivel akinek nem azaz első kérdése, hogy szűz vagy-e? Vkinek írhatok? 14/L
Figyelt kérdés
Kort, Nemet azért írtam, hogy ne kérdezzétek. Képet nem tudok még küldeni. Ne hurrogjatok le a korom miatt kérlek, nem vagyok olyan éretlen.2014. márc. 6. 19:28
1/10 anonim válasza:
Én egy 16 éves lány vagyok, ha akarsz beszélhetünk. Jó lenne csak úgy barátkozni, a pasik itt megörjitenek, mind lököttek. Tisztelet a kivételnek, akivel még nem talalkoztam.
Ha akarsz ismerkedik itt, de sokra nem mész. Én pl csak barátot keresnék akivel csak úgy dumálok és kész.
3/10 anonim válasza:
Én normális vagyok, csak idős. :D
4/10 anonim válasza:
Nem találkoztál normálissal?:D Mert talán mi nem szexpartnert keresni jövünk ide, hanem ha lehet, másokon segíteni (akin lehet/érdemes).
F18
5/10 anonim válasza:
25 éves lány vagyok, tőlem csak 1 ember kérdezte meg életem során hogy az vagyok e de ő egy barátnőm volt és csak kíváncsi volt. Az a baj nem jó körökben nem jó emberekkel barátkozol kis csillag.
Egy normális ember sosem fogja megkérdezni mert a nemi élet tabu.
7/10 anonim válasza:
Hello! 14 éves normális srác vagyok, pont a te korosztályod! Írj privátot, ha akarsz beszélgetni!
8/10 anonim válasza:
Írj 16 éves teljesen normális srác:D
9/10 anonim válasza:
Én perverz vagyok és a normális jelzőt biztos nem mondanád rám, kicsi lány. :D
10/10 anonim válasza:
Nekem írhatsz de ez attól függ hogy szűz vagy-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!