Lányok esetleg szeretnétek beszélgetni egy helyes 19 éves SZŰZ sráccal?
És szerintetek várjam még az igazit,vagy mostmár "lépjek" ??
Mert lehetőség van rá bőven,de taszítanak a rövid távú kapcsolatok,és a komolytalan lányok.
Prostira meg végképp nincs szükségem mert azt még jobban taszítónak tartom,és nem vagyok rászorulva mivel lányok szerint jól nézek ki.
"mivel lányok szerint jól nézek ki."
tudod ki veszi ezt be. ember, inkább húzzál aludni, aztán ne itt kamuzz, elég szarul megy.
"jól nézek ki."
Hm, te vagy a kismilliomodik szűz srác az oldalon, akitől ezt halljuk. De 19 éves létére még mindig nem dugott. És akkor most jön a mese, hogy "hát de az én környezetemben eddig csak hülye pitsák voltak" aha, persze.
Részletesen:lányok szerint jól nézhetek ki mert sokszor szólítottak már meg,ebből következtetem.
Értitek?
Miért baj az ha nem vagyok egy szexmániás?
A mai napig nem bánom hogy nem vagyok az a fajta fiú aki (pl.) azt se tudja hogy hívják azt a lányt akivel lefeküdt.
Várd meg az igazit.
Csak van a környezetedben olyan lány, akivel lehet és érdemes hosszú távú kapcsolatot kezdeményezni. Hajrá!
Én beszélgetnék, ugyanolyan vagyok mint te csak lányban.
Amúgy érdemes várni az igazira.:-)
Erdemes varni, en 18 eves koromban veszitettem el egy olyan lannyal akire vartam, ugyanis errefele tenyleg csak a pitsak vannak, nekem erre meg nincs szuksegem... en az orszag masik vegen talaltam ra arra a lanyra aki megerdemli h vele veszitsem el, 260km re lakik tolem, es jol megvagyunk, komolyan, en orulok h vartam! sok sikert a tovabbiakban!
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!