Fiúk! Nektek mennyit számít egy lány anyagi helyzete?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok. Én például magányos vagyok, örülnék egy fiúnak, de nagyon szegények vagyunk: konkrétan egy szinte egyterü lakásban élek a szüleimmel, ebéd nem sokszor van, a hűtőnk szinte üres, a zsebpénzt meg majdnem csak hírből ismerem. Ezek mellett nem merek (kellemetlennek érezném), ha a leendő barátom szembesülne ezzel, ráadásul nem tudnék neki semmit megvenni, se szülinapjára, se évfordulóra, se semmi.. inkább maradok magamnak.2015. jan. 25. 18:23
21/45 anonim válasza:
Most legyek szemét és mondjam azt, hogy ez nekünk férfiaknak sokkal kevésbé számít mint a nőknek, vagy egyáltalán nem? :)
22/45 anonim válasza:
Ezen kommentek alapján is látszik, hogy ÁLTALÁBAN a nők biztos pontot, megélhetést és pénzt akarnak, addig a férfiak társat és szexet. TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!
23/45 A kérdező kommentje:
Tudom, jól tudom, mennyi a pénzéhes ribi.. utálom is őket. Meg az Ájfonhazplusszal villogókat is, mert eddig ér el az agyuk.
2015. jan. 25. 18:34
24/45 anonim válasza:
nekem nem (na jó, volt idő, mikor úgy gondoltam, hogy igen, de akkor nem is sikerült). nem az ajándék lesz az, ami miatt veled marad
25/45 anonim válasza:
Nem a kedvesség tiltott, hanem az eltartás szexuális céllal.
26/45 anonim válasza:
Szóval ne maradj egyedül és végképp ne érezd magad kellemetlenül.
Elég érett gondolkodásod van 17 éves korod ellenére, ami ritka. Biztosra veszem hogy lesz valakid rövid időn belül csak ne légy zárkózott. Értékesebb ember vagy mint a többi pláza b*zi/r*banc.
27/45 opened paradise válasza:
Rokonlélek! :D
Akkor te is megérted,hogy miért éri meg néha többet menni egy másik üzletig.
Meg az ilyen emberek jobban meg tudják becsülni amit kapnak és az amijük van.
28/45 A kérdező kommentje:
Bizony! :) nagyon szoktam örülni olyanoknak is, amik másnal természetesek.
Na, nem mintha tolonganának nálam a srácok.. kissé visszahúzódó típus vagyok :D
2015. jan. 25. 18:44
29/45 opened paradise válasza:
Ezek nálam mind pluszpontok,szóval nem hiszem,hogy másnak ne kellenél :D
De gondolom a tömérdek privi is bizonyítja.
30/45 A kérdező kommentje:
Valóban, nem gondoltam volna :D :)
2015. jan. 25. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!