Fiúk! Nektek mennyit számít egy lány anyagi helyzete?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok. Én például magányos vagyok, örülnék egy fiúnak, de nagyon szegények vagyunk: konkrétan egy szinte egyterü lakásban élek a szüleimmel, ebéd nem sokszor van, a hűtőnk szinte üres, a zsebpénzt meg majdnem csak hírből ismerem. Ezek mellett nem merek (kellemetlennek érezném), ha a leendő barátom szembesülne ezzel, ráadásul nem tudnék neki semmit megvenni, se szülinapjára, se évfordulóra, se semmi.. inkább maradok magamnak.2015. jan. 25. 18:23
1/45 anonim válasza:
Nem. Ha szerelmes vagyok, ez érdekel a legkevésbé.
2/45 anonim válasza:
Csórókkal nem járok, hogy kvittek legyünk. :P
3/45 anonim válasza:
Engem nem zavarna, ha kedves és szép vagy akkor járnék veled :) És meghívnám a te családodat néha-néha egy ebédre ;)
4/45 anonim válasza:
Nem a pénz számít a szerelemben.
5/45 anonim válasza:
Semennyire. Ez egyáltalán nem szempont számomra.
6/45 anonim válasza:
Semennyit. Kivéve, ha azért szegény, mert lusta dolgozni.
7/45 anonim válasza:
Ez szerintem hülyeség,ha valaki szeretne,nem azért szeretne,amid van!!hanem azért aki vagy,nem lehet mindenki gazdag,sajnos van,aki szegényebb családba születik,nem te tehetsz erről,és emiatt nem fog senki sem lenézni,ne aggódj!! 19/F
9/45 anonim válasza:
"nem tudnék neki semmit megvenni, se szülinapjára, se évfordulóra, se semmi" Ez például egyáltalán nem zavarna.
10/45 anonim válasza:
Ez engem totálisan hidegen hagyna. Senkit nem az anyagi helyzete miatt kedvelek meg/ítélek el.
Nem lenne fontos ajándékot adnod szülinapra stb. mivel én nem szeretek kapni.
Emiatt ne maradj egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!