Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Nektek mennyit számít...

Fiúk! Nektek mennyit számít egy lány anyagi helyzete?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok. Én például magányos vagyok, örülnék egy fiúnak, de nagyon szegények vagyunk: konkrétan egy szinte egyterü lakásban élek a szüleimmel, ebéd nem sokszor van, a hűtőnk szinte üres, a zsebpénzt meg majdnem csak hírből ismerem. Ezek mellett nem merek (kellemetlennek érezném), ha a leendő barátom szembesülne ezzel, ráadásul nem tudnék neki semmit megvenni, se szülinapjára, se évfordulóra, se semmi.. inkább maradok magamnak.

2015. jan. 25. 18:23
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
Hát nagyon sokat, különben hogy fog eltartani engem?
2015. jan. 25. 18:26
 12/45 anonim ***** válasza:

Ha nem gazdag meg minden, akkor teljesen mindegy. Sőt, örülnék neki néha, ha nem venne nekem semmit, én mindig az aktuális barátnőmet kértem egy masnival:)

És hát ez elég bunkón hangzik, de pozitívan értendő, hogy a szegényebbek legalább nem szállnak el maguktól.

17/F

2015. jan. 25. 18:27
 13/45 anonim ***** válasza:
Mi nem pénzéhes csajok vagyunk hanem férfiak.
 14/45 anonim ***** válasza:

Nem tudom hány éves vagy, de nekem így felnőttként nem lenne ez gond. Sőt, ha úgy van, segítenélek is ahogy tudlak amíg csak velem vagy.

Én is voltam szegény, és tudom mit érzel...

Ha akarod írhatsz, beszélgethetünk és el mesélem a dolgot és meghallgatlak.(vagyis el olvasom...)

15/45 opened paradise ***** válasza:

Semennyit.

Legalább nem nézne furán,mikor egy köteg kupont veszek ki a tárcámból :D

Valahol kell az nekem,hogy tényleg tudja értékelni a pénzt.

Az meg nem mindegy,hogy azért nem kapsz ajándékot,mert kajára is alig tellik,vagy azért,mert arra nem akar a másik áldozni és energiát fektetni bele.

2015. jan. 25. 18:28
 16/45 anonim ***** válasza:
5# nem párkapcsolatot ajánlottam fel neki, mert nekem is van saját magánéletem -,-" De ha ebben az országban tiltott a kedvesség
 17/45 A kérdező kommentje:
Ezek azért pozitív válaszok, jó ezt látni. :)
 18/45 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolat nem a szülinapi és évfordulós ajándékokról szól, és nem is a pénzről. Bár manapság sok nőnél csak arról.

Engem egyáltalán nem zavarna, sőt, a kicsit szerényebb körülmények között élők általában tényleg nincsenek elszállva maguktól.

28F

2015. jan. 25. 18:29
 19/45 A kérdező kommentje:

Tizenhét vagyok.

Ó, kuponos, mi is mindig megragadjuk az akciókat, szinte kutatunk utánuk! :D olyan emberrel nem tudnám elképzelni, aki nálam felsőbbrendű(nek hiszi magát). A gond, hogy emiatt gátlásosabbá váltam, mint az átlag lányok.. plusz belém lett nevelve, hogy van az egyedüllétnél nagyobb gond is, szóval inkább lapítok.

2015. jan. 25. 18:31
 20/45 anonim ***** válasza:
100%

Miért mit vártál?

Az emberek jelentős része nem anyagi okokból van kapcsolatban. Komolyan mondom szomorú hogy azért hiszed magad kevesebbnek mert nem vagytok teli pénzel.

Mondjuk engem az Iphonos hülyék egyébként is irritálnak.

2015. jan. 25. 18:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!