Pasik! Miért csináljátok ezt?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok.Most kezdtem új sulit és mindennap buszozok.Amikor tök jól nézek ki meg tényleg toppon vagyok a kutya sem néz rám,bezzeg amikor tök kómás vagyok meg úgy áll a hajam mint akit megszaggattak állandóan szemeznek velem a fiúk.Ez miért van?Nektek ténylég az ilyen nyúzott kinézetű lányok tetszenek?2015. jan. 25. 17:43
2/8 anonim válasza:
Lehet, hogy amikor szerinted jól nézel ki, valójában túl cicababás vagy, és a srácok többsége jobban szereti a természetes lányokat. :)
3/8 anonim válasza:
Lehet csak azt nézik olyankor, h minden okés??
4/8 anonim válasza:
Majd azt én eldöntöm,hogy jól nézel -e ki.Küldj képet.
5/8 Kisboltos válasza:
Van, akivel rendszeresen szoktál szemezni?
6/8 opened paradise válasza:
Számomra egy topp,vagy póló és egy farmer sokszor több,mintha ki lenne öltözve valaki.
Ugyanúgy,aki szép,az reggel is szép,szóval smink nélkül is jó.
7/8 A kérdező kommentje:
Annyira megalázó amikor hatalmas karikás szemekkel és kócos hajjal néznek a srácok,mert nincs időm elkészülni.
2015. jan. 25. 17:53
8/8 anonim válasza:
Szia! A természetes szépség néha vonzóbb is tud lenni annál, mint amikor ki vagy festve. Így a fiúk sem tekintenek úgy rád, mint valami elérhetetlen csúcsmodellre. Ezért előfordulhat, hogy így még talán több fiú is elkezd majd utánad érdeklődni. 25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!