Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Pasik, ezt miért csináljátok?...

Pasik, ezt miért csináljátok? Ezt soha nem tudtam megérteni (többi lent).

Figyelt kérdés
Ismerkedtek lányokkal, levelezés, majd skype... Aztán jönnek a gagyi kifogások, miért nem tudtok mikrofonon beszélni, camozni (késô van, kócos a fejem, anyám/apám/öcsi hallgatózik, nincs meg a hangulat, meg ehhez hasonlóak). Én mindig próbálok türelmesen várni, de sokadjára hallgatni ugyanazt a hülye kamu kifogást már unalmas. Ha már annyira akartatok ismerkedni és szimpinek találjátok a másikat, akkor miért kell hülyeségekell húzni az idôt?
2014. máj. 25. 12:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%

Lányok, ezt miért csináljátok? Ezt soha nem tudtam megérteni (többi lent).

Ismerkedtek fiúkkal, levelezés, majd skype... Aztán jönnek a gagyi kifogások, miért nem tudtok mikrofonon beszélni, camozni (késô van, kócos a fejem, anyám/apám/öcsi hallgatózik, nincs meg a hangulat, meg ehhez hasonlóak). Én mindig próbálok türelmesen várni, de sokadjára hallgatni ugyanazt a hülye kamu kifogást már unalmas. Ha már annyira akartatok ismerkedni és szimpinek találjátok a másikat, akkor miért kell hülyeségekell húzni az idôt?

Ez a válaszom a kérdésre.

2014. máj. 25. 12:02
 2/15 anonim ***** válasza:
talán mert félünk??
2014. máj. 25. 12:03
 3/15 anonim ***** válasza:
Lehet hogy gagyo kifogások, de attól még lehetnek igazak, ha nem érdekeltek egy fiút akkor nem fog erőlködni hogy megismerjen titeket, légy türelmes és akkor kiderül higy megérte várnod rá
2014. máj. 25. 12:05
 4/15 anonim ***** válasza:

Szerintem találkozni lenne érdemes.

Nemtől függetlenül: önbizalomhiányos, és fél, hogy nem tetszik neked. Valamint én sem csevegnék skypeon mert a fél ház hallaná, de ha neki nem ez a kifogása, nyilván az előbbi él.

2014. máj. 25. 12:06
 5/15 anonim ***** válasza:
Esetleg nem camon kellene csajozni/pasizni. Én személy szerint sokkal előbb találkozom személyesen egy csajjal, mint hogy elkezdjek vele camozni. Ne legyél dedós
2014. máj. 25. 12:08
 6/15 anonim ***** válasza:
Nekem például nincs is kamerám. Van aki el sem hitte, hogy nincs.
2014. máj. 25. 12:09
 7/15 anonim ***** válasza:
Camozni, mikrofonozni a dedósok szoktak.
2014. máj. 25. 12:10
 8/15 anonim ***** válasza:
nincs kamerám. majd találkozol ha akarsz valamit
2014. máj. 25. 12:10
 9/15 anonim ***** válasza:
Én is ugyanezt csinálom és lány vagyok és bevallom. Utálok olyankor kamozni, ha ratyi a fejem stb. :D Ennyi.
2014. máj. 25. 12:14
 10/15 anonim ***** válasza:
Hm ilyet se tapasztaltam még... :D Egyetlen emberrel beszéltem innen skypeon cammal, mert csak ő akarta eddig. :)
2014. máj. 25. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!