Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Pasik, ezt miért csináljátok?...

Pasik, ezt miért csináljátok? Ezt soha nem tudtam megérteni (többi lent).

Figyelt kérdés
Ismerkedtek lányokkal, levelezés, majd skype... Aztán jönnek a gagyi kifogások, miért nem tudtok mikrofonon beszélni, camozni (késô van, kócos a fejem, anyám/apám/öcsi hallgatózik, nincs meg a hangulat, meg ehhez hasonlóak). Én mindig próbálok türelmesen várni, de sokadjára hallgatni ugyanazt a hülye kamu kifogást már unalmas. Ha már annyira akartatok ismerkedni és szimpinek találjátok a másikat, akkor miért kell hülyeségekell húzni az idôt?
2014. máj. 25. 12:01
1 2
 11/15 Költőnő? ***** válasza:
Újabb hülye általánosítós kérdés.
2014. máj. 25. 12:27
 12/15 anonim ***** válasza:
Teszt :-?
2014. máj. 25. 12:29
 13/15 anonim ***** válasza:

Hasonló nekem is volt.... 23 vagyok, és egyszer beszélgettem egy 35 éves nővel, hogy majd küldök neki magamról képet stb, de aztán még sem, megmondom őszintén :D hogy nem voltam benne biztos hogy ki tudtam volna elégíteni a nőt.

Pedig mondta ha küldök képet magamról, akkor hajlandó lenne velem komolyabb dolgokról is beszélni.

De jobban belegondolva - szégyenlős fajta is vagyok - úgy voltam vele, mi van ha eljutunk odáig hogy letolja a bugyiját én meg felsülök el helyett? Pedig olyan 16 centis a tököm, de 35 éves nőkkel még nem volt dolgom, így igen csak elbizonytalanodtam, pedig nem bántam volna vele, még egy tartós kapcsolatot sem...

2014. máj. 25. 12:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem mindenki ilyen, tesztelj le. :D
2014. máj. 25. 12:43
 15/15 anonim válasza:

Újabb idióta általánosító kérdés.

Egyébként meg egyrészt lehet, hogy béna kifogásnak hangzik, de pl én sem szeretek skypeon beszélgetni úgy, hogy más is jól hallja.

Másrészt én ugyanezt tapasztaltam lányoknál. Ha valaki nem akar találkozni, vagy beszélni, akkor mondja meg kerek perec, ne rabolja a másiknak az idejét. Ha téged ez idegesít, töröld le az illetőt és kész.

2014. máj. 25. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!