Pasik! Miért csináljátok ezt? Magyarázatot! Bővebben lenn!
Velem nagyon sokszor előfordult eddig a következő eset: megismerem srácot, flörtölgetés, írunk egymásnak, elvagyunk, nagyon jó érzés, alig várom, hogy írjon stb, aztán 2 hét után elcsattan egy két csók is már, és ezek után mintha elvágnák, nem nagyon ír, nem keres, aztán a végén az lesz, hogy általában be offolják az egészet!
Közérdekű infó még: nem vagyok nyomulós típus, átlagos lánynak tartom magam, normálisan viselkedem stb....sokan vannak körülöttem főleg fiúk, a baráti köröm is fiúkból áll...nagyon szép vagyok (mások szerint!!!!)
Mivel velem nem először fordul ez már elő, hogy végre beleélem magam, meg megszeretek valakit és 2 hét után csak úgy eltűnik, ezért már kénytelen vagyok itt megkérdezni titeket, hogy ez még is miért van? :(
Én a találkáig el se jutok, nemhogy a csókig, pedig előtte tök jól elvagyunk, legalábbis úgy érzem, utána pedig hirtelen eltűnik.
Szóval b**sza meg az összes ilyen hülye p*csa.
"higiénia"
akkor lehet, hogy ez a baj? hogy nem tudsz helyesen írni? vagy minden két i betűs szóból kihagyod az egyiket... :D
figyelgesd szerintem :/ :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!