Irok egy lanynak facebookon elolvassa es nem ir vissza!?
Figyelt kérdés
beszelgettunk mar jo parszor,es irogattam neki en kezdemenyeztem,es mikor lattam nem akar valaszolni mikozben elolvasta,rakerdeztem miert nem valaszol,o azt irta hogy sokat irok,es nem akarta mondani hatha rajovok,de o ara nem jott ra h miert foglalkozok vele annyit,tetszik nekem de nagyon is es csak azt akartam hogy erezze foglalkozok vele.es azota nem valaszol.2015. jan. 25. 15:11
11/11 anonim válasza:
Hagyd a csudába kérdező ez a csaj, csak haverként tekint rád.
Mondok neked pár dolgot amit:
- Ha egy csajszi, azért küld képet hogy véleményezd.
(Mond neki ezt: Figyelj a képeid nem hoznak lázba, ha talizunk majd megsúgom a füledbe.)
Ha azt mondja nem akar találkozni, mond neki ezt. Na szevasz!
Ha a képeit kezded el véleményezni egy kis pajtás maradsz és kiesel a férfi kategóriából a szemében.
- 18 év alatti csajjal nem érdemes kezdeni, csak villogni akar a partnerével mások előtt. Nincsenek komoly szándékai. Ergo csak szórakozik.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!