Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Irok egy lanynak facebookon...

Irok egy lanynak facebookon elolvassa es nem ir vissza!?

Figyelt kérdés
beszelgettunk mar jo parszor,es irogattam neki en kezdemenyeztem,es mikor lattam nem akar valaszolni mikozben elolvasta,rakerdeztem miert nem valaszol,o azt irta hogy sokat irok,es nem akarta mondani hatha rajovok,de o ara nem jott ra h miert foglalkozok vele annyit,tetszik nekem de nagyon is es csak azt akartam hogy erezze foglalkozok vele.es azota nem valaszol.

2015. jan. 25. 15:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
biztos írja a leckéjét, azért nem ír vissza, nem ül mindig a facebook előtt, jól teszi
2015. jan. 25. 15:13
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
2 évvel ezelőtt én is írtam egy lánynak, a mai napig várom a választ...
2015. jan. 25. 15:15
 3/11 anonim ***** válasza:
jó, hát kérdező,, te neki, nem. Ennyi. Irkálhatsz neki, de tök felesleges. Gondolom ilyen 12-18 év között vagytok.
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Vedd a lapot, hogy ideje lekopnod. Ne erőltesd ezek után. Majd ha ő akar valamit, rád fog írni. Látszólag nemigen hoztad lázba, mert ha nagyon bejönnél neki, minden apró másodpercet kihasználna, csakhogy visszaírhasson. Úgyhogy ennél a lánynál nem vagy befutó.
 5/11 A kérdező kommentje:

O majd mindig fent van!

Amugy kuldte nekem a kepeket magarol es kerdezte h melyik tetszik jobbam meg volt olyan is mikor konyorgot h velemenyezzem

2015. jan. 25. 15:20
 6/11 A kérdező kommentje:
az tolakodas lenne ha minden nap egyszer rairok hogy megkerdezem hogy van mi van vele meg ilyenek?meg akkor is ha nem valaszol!?
2015. jan. 25. 15:49
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen az. Akinek nem jössz be, az azt szereti, ha egyáltalán nem keresed.
2015. jan. 25. 16:28
 8/11 A kérdező kommentje:
de ha minden nap irnak ra,mert erdekel h hogy van,mi van vele,akkor remelem ra jon h akarok tolle valamit,
2015. jan. 25. 17:18
 9/11 anonim ***** válasza:

Kérdező egy részt igen tolakodás,, de nem is annyira ez a jó szó, inkább idegesítő éés őszintén szólva, ha mondjuk hónapokon át mindennap ráírsz, az már elmegy lazább zaklatásnak is.

mondom lefogadom hogy 12-18 év között vagytok,, de kérdező nem nem venné észre, mert eleve leszarja,

ez a "nem jött rá hogy miért foglalkozok vele annyit" kb a rövid itt verziója annak "nem értem mi a francnak irkál, nincs köztünk semmi, nem is akarok semmit, különben reagálnék"

Ez hogy kérdezgette a képeit ez [hát manapság főleg] semmi.. csak egy hülye attention whore, akinek gondolom van askfm oldala meg ilyenek ahol szintén arra vágyik hogy szétértékeljék a képeit.

A legjobb amit tehetsz kérdező, ilyenkor hogy tanulsz, ha nem cseszegetnek a többiek, nincs valami gáz a családodban, veled stb.. szóval nyugis jó életed van, akkor tanuljál azt ennyi. Azzal mész a legtöbbre, nem az az egyetlen lehetőség hogy szuper munkád legyen persze,, CSAK sokkal egyszerűbb lesz később ha PL. full 5-ös érettségid lesz. Na de ismét, nem ezen fog múlni, sikeres lesz-e vagy sem, csak amúgy azért számít és segíthet..

Ha nem csajozol meg ilyenek akkor jobb híján ezzel jársz a legjobban.

2015. jan. 25. 19:35
 10/11 A kérdező kommentje:
en 19 eves vagyok o meg 15,es szerette a tarsasagomat,amikor nekem volt rosz kedvem vigasztalt,es en is ot,de nem tom mi lelte egyszeruen mintha valaki tele beszelte volna a fejet.
2015. jan. 25. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!