Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Írtam egy elég durva üzenetet....

Írtam egy elég durva üzenetet. Véletlenül teljesen másnak küldtem el, és nem akartam annak a személynek. Ha ezt elolvassa megtudja minden titkomat amit nem szeretnék! Már elküldtem facebookon, mit tegyek? Lehet valahogy törölni?

Figyelt kérdés
2012. szept. 2. 11:56
 1/2 anonim válasza:
Sajna nm lehet.. csak esetlek kiuruteni a beszelgetest de az csak a te oldaladon nemfog latszani.. o attol meg lanti fogja.. *ha tuddot a jelszavat megvagy mente hanem akkor nkd annyi*
2012. szept. 2. 12:52
 2/2 anonim válasza:

Egyszerű :) :

Azt írod hogy: bocsi nem neked akartam írni xD. Am ez az egész egy történet amit írok. Tetszik??? xDD

Ha valami olyasmi mint Szerelmes vagyok valakibe.... Akkor meg írd hogy nem neked akartam, ez csak egy történethez egy téma, amit írok :)

2013. dec. 18. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!