Facebookon hogy lehet az hogy elolvassa az üzeneteimet, nem ír vissza egy hete, de mégsem töröl vagy tilt le?
Figyelt kérdés
engem már idegelneXD2013. szept. 25. 17:54
1/10 anonim válasza:
Valszeg... látja hogy írt valaki megnézi az üzenetet látja hogy te vagy nem olvassa el a tartalmát, átlép egy másik oldalra és le se sz*rja hogy mit akarsz.
2/10 anonim válasza:
légy szíves élj a valóságban!
3/10 anonim válasza:
Lehet még szándékai vannak veled.
4/10 A kérdező kommentje:
elolvasta...és ha ennyire nem érdeklem akkor meg minek kattint rá, vagy mért nem töröl, én azt tenném
2013. szept. 25. 18:02
5/10 anonim válasza:
Mert +1 ismerős vagy az 1579 másik mellé.
6/10 A kérdező kommentje:
ha van neki 900 akkor nem mindegy hogy + -1?
2013. szept. 25. 18:07
7/10 A kérdező kommentje:
lehet tetszettem neki csak ezzel a nyomulással elcs*em
2013. szept. 25. 18:09
8/10 anonim válasza:
Sok kicsi sokra megy, nem mindegy a +-1 :D de amúgy mindegy, egyértelmű, hogy nem érdekled. Move on
9/10 A kérdező kommentje:
tiltottam is hogy vegye észre magát, bár már nem is érdekel
2013. szept. 25. 18:30
10/10 anonim válasza:
Hallod, nálam szinte teljesen ugyan ez van..(: És szerintem tuti, hogy érdekled.. Legalább is nálam az van, hogy elmondta a haverjának/haverjainak, hogy mit írtam, és beszél rólam, de vmiért tényleg nem ír vissza, én sem értem, h miért..:s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!