Miért nem küldi el facebookon az üzeneteimet?
Figyelt kérdés
belépek facebook ba és az üzenetekre kattintva csak tölt csak tölt...nélha ki ir egy hiba üzenetet vagy mit . chaten ha irok akkor pár másodperc perc mulva felkiáltójel megy üzenetem mellé és nem küldi el. a hetekben csak néha volt ilyen de tegnap tól már nem is nagyon tuttam üzenetet küldeni mai nap is csak nagy ritkán tudok hogy elküldje2012. jún. 25. 08:31
1/5 anonim válasza:
Facebook rendszer hiba, vagy a neteddel van baj...
2/5 A kérdező kommentje:
ömm.... másoknak elvileg jó meg másik facebook al itt a gépemen is jó ... akk mi a hiba??
2012. jún. 25. 12:23
3/5 Gege2012 válasza:
Sajnos én is 3 napja ezzel a problémával küzdök a netem jó és a haverjaim face tökéletes! te már tudod mi a gond?
4/5 Gege2012 válasza:
ha igen légyszives oszd meg velem is!
5/5 anonim válasza:
megjavult? ha igen hogyan? nekemis bajom van vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!