Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vélemények érdekelnének,...

Vélemények érdekelnének, távkapcsolat témában?

Figyelt kérdés

Szerintetek van jövője? előnyök, hátrányok?

indoklással szeretnék véleményeket,nem csak egy két szót, mivel egyre több embernél látom a környezetemben

kérlek titeket, hogy kort és nemet is írjatok a vélemény mellé

2015. jan. 25. 14:37
 1/10 CptTomato ***** válasza:

Jövője lehet, de ahhoz nagyon olyan személyiségnek kell lenni.Nem mondom hogy nincs rá pozitív példa...de...

Elöbb utóbb jön a megcsalás még ha csak marokmarcsával is.

De az meg oda vezet hogy érdektelen lesz a társ iránt elöbb utóbb.... hosszú távon a táv kapcsolat egy jó kis levelezés bárkivel akár itt a gyakorin, néha szexxel.

2015. jan. 25. 14:40
 2/10 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem a távkapcsolat arra jó, hogy ki legyen pipálva a szociális elvárások listáján az egyik pont: legyen pasim/nőm

Amúgy az összes halálra van ítélve hosszútávon.

3/10 Jázi :) ***** válasza:
100%
Ha elég erős egy kapcsolat, túléli a távolságot.
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez csakis a két féltől függ, hogy mit akar.

Én jelenleg távkapcsolatban élek. Most márciusban leszünk párommal 2 évesek, 200 km van közöttünk, és nagyon szeretjük egymást. Az elválások mindig nehezek, de már nagyjából ezt megszoktuk. Heti egyszer találkozó a két város között, ha nekem nincs suli, akkor vagy ő vagy én megyek le hozzá. Telefonon, Fb-n, skype-on tartjuk a kapcsolatot.

Neten ismerkedtünk meg.

Mi a jövőt együtt képzeljük el, a suli nekem most nyáron vége lesz, utána tervezzük, hogy összeköltözünk.

Kitartunk egymás mellett, mert nagyon szeretjük egymást, tiszteljük a másikat. A féltékenység soha nem merült fel bennünk a távolság miatt, mert bízunk a másikban és tudjuk, hogy csak egymást akarjuk.

A párom 30, én 24 (N).

2015. jan. 25. 14:42
 5/10 anonim ***** válasza:
34%
A legjobb párkapcsolati forma. Nincs a nyakadon egyfolytában és mellette azzal kavarsz akivel csak szeretnél.
2015. jan. 25. 14:44
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
hülyeség,felesleges és értelmetlen mert az egyik fél úgy is felfogja adni.
2015. jan. 25. 14:53
 7/10 anonim ***** válasza:
1év távkapcsi után elhagyott másik fiu miatt aki közelébe lakik:) és szr hogy honaponta 2-3szor látod...de ha nagyon szeretitek 1mást meg hüségesek maradtok lehet jövöje:D
2015. jan. 25. 15:10
 8/10 anonim ***** válasza:
48%
nekem kétszer volt távkapcsolatom, az első után azt mondtam soha többet, aztán mégis belementem mert úgy tünt hogy ennek lesz jövője. tévedtem, a második 3 hónap után otthagyott, szóval én úgy gondolom, hogy nagyon erős elhatározás kell mindkét részről hogy működjön. 28/F
2015. jan. 25. 15:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Közel ugyanolyan eséllyel lehet jövője, mint egy "rendes" kapcsolatnak.

Előnyök? Nyilván az ember nem azért megy bele egy távkapcsolatba, mert valami kifejezett előnye lenne. Hanem azért, mert szerelmes. A hátrány evidens: sok utazás, kevés találkozó, na meg a sok utazás sok pénzt is elvisz.

Én azt mondom, hogy ha az ember szerelmes, akkor ezen nem fog párszáz kilométer változtatni. Működőképes-e? Nálunk már 2 éve az.

F 31

2015. jan. 25. 17:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Azért tök reális, hogy sokan 1 vagy 2 félresikerült kapcsolatból máris arra a következtetésre jutnak, hogy a távkapcsolat feltétlenül halott, hülye ötlet. Ennyi erővel két helybeli, félresikerült kapcsolat után én meg vonjam le azt a következtetést, hogy helybeli csajjal halott ötlet összejönni, csak mert az egyik megcsalt, a másik meg egy ribi volt?
2015. jan. 25. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!