Vélemények érdekelnének, távkapcsolat témában?
Szerintetek van jövője? előnyök, hátrányok?
indoklással szeretnék véleményeket,nem csak egy két szót, mivel egyre több embernél látom a környezetemben
kérlek titeket, hogy kort és nemet is írjatok a vélemény mellé
Jövője lehet, de ahhoz nagyon olyan személyiségnek kell lenni.Nem mondom hogy nincs rá pozitív példa...de...
Elöbb utóbb jön a megcsalás még ha csak marokmarcsával is.
De az meg oda vezet hogy érdektelen lesz a társ iránt elöbb utóbb.... hosszú távon a táv kapcsolat egy jó kis levelezés bárkivel akár itt a gyakorin, néha szexxel.
Szerintem a távkapcsolat arra jó, hogy ki legyen pipálva a szociális elvárások listáján az egyik pont: legyen pasim/nőm
Amúgy az összes halálra van ítélve hosszútávon.
Ez csakis a két féltől függ, hogy mit akar.
Én jelenleg távkapcsolatban élek. Most márciusban leszünk párommal 2 évesek, 200 km van közöttünk, és nagyon szeretjük egymást. Az elválások mindig nehezek, de már nagyjából ezt megszoktuk. Heti egyszer találkozó a két város között, ha nekem nincs suli, akkor vagy ő vagy én megyek le hozzá. Telefonon, Fb-n, skype-on tartjuk a kapcsolatot.
Neten ismerkedtünk meg.
Mi a jövőt együtt képzeljük el, a suli nekem most nyáron vége lesz, utána tervezzük, hogy összeköltözünk.
Kitartunk egymás mellett, mert nagyon szeretjük egymást, tiszteljük a másikat. A féltékenység soha nem merült fel bennünk a távolság miatt, mert bízunk a másikban és tudjuk, hogy csak egymást akarjuk.
A párom 30, én 24 (N).
Közel ugyanolyan eséllyel lehet jövője, mint egy "rendes" kapcsolatnak.
Előnyök? Nyilván az ember nem azért megy bele egy távkapcsolatba, mert valami kifejezett előnye lenne. Hanem azért, mert szerelmes. A hátrány evidens: sok utazás, kevés találkozó, na meg a sok utazás sok pénzt is elvisz.
Én azt mondom, hogy ha az ember szerelmes, akkor ezen nem fog párszáz kilométer változtatni. Működőképes-e? Nálunk már 2 éve az.
F 31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!