Lányok! Távkapcsolat esetén történt már veletek ilyen?
Figyelt kérdés
Mondjuk megismertetek pasit, aki nagyon távol élt tőletek és sejtettétek, tudták, hogy nem lehet semmi a dologból a szimpátia ellenére sem. Majd aztán mégis csak sor került a találkozóra és összejöttetek.
Elmesélnétek, ha volt ilyen?
2014. okt. 28. 07:19
2/5 anonim válasza:
Távkapcsolat csak akkor működhet, ha rendszeres időközönként tudtok találkozni, és van rá reális esély, hogy egyszer egymás közelébe kerülhettek!
Különben csak illúzió...
3/5 anonim válasza:
Volt ilyen, hetek óta beszélgettünk neten, de nem a szomszédban lakott, ráadásul ő már dolgozott, én éppen végzős voltam, a diploma már kb a kezemben volt. Találkoztunk és bumm, a sima rákattanás átfordult szerelembe. Minden hétvégén találkoztunk. Hol egyikünk, hol másikunk utazott, viszont amint megszereztem a diplomám 1 hónapon belül összeköltöztünk egy harmadik városban. Őt áthelyezték, én kaptam melót ott, minden happy. Viszont ha csak éltünk volna bele a vakvilágba, hogy majd lesz valami tuti nem bírjuk ki. Szép dolog a szerelem, de a távkapcsolat nem rendes kapcsolat ha alapból így indul és nem átmeneti megoldás.
4/5 anonim válasza:
Nekem rosszul ért véget 2 hetente taliztunk és így is az lett a vége l, hogy szeret meg ilyenek, de neki ez így nem megy, űgy hogy ne számíts
Túl sok jóra!
5/5 anonim válasza:
Távkapcsolatnak is megvan a maga varázsa,ez személyfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!