Visszamegy külföldre, most találkozgatunk addig. Szerintetek belemenjek a szexbe?
A lány most jött haza és jövőhéten megy vissza. Eddig csak irogattunk, aztán tegnap itt volt nálunk beszélgettünk meg egyértelműen jelét mutatta sőt mondta is hogy bejövök neki és látja hogy rendes is vagyok.
A probléma 1. Távkapcsolat
2. A tesommal beszélgetett már.. de ő nem viszonozta mert nem jött be neki a lány, miközben mi beszélgettünk hogy tesom mit gondol rola meg hogy ha találkoznak mit kéne csinálni. ez volt egy hétig. utána viszont már csak ugy beszélgettünk mindenről ..nagyon jo fej és nemtudom hogy mit tegyek szerintetek tesom miatt gáz lenne összejönni vele és esetleg mielött kimegy szeretkezni vele?
köszi a válaszokat nagyon!!
Pont ilyen helyzetben vagyok, csak en lennek a lany, es a fiu el kulfoldon. :)
En nem fekudtem le vele, bar teny hogy voltunk kicsit agyban, de semmi szex.
Mindketten folytatjuk tovabb az eletunket, es mikor visszajon, akkor talan folytatjuk. Ne kotelezodjetek le, mert az mindkettotoknek rossz lenne, legalabbis mi a sraccal erre jutottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!