Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miert gondoljak a tarskeresos...

Miert gondoljak a tarskeresos pasik, hogy akkor is valaszolniuk kell a noknek, ha nem talaljak oket szimpatikusnak?

Figyelt kérdés
Ir egy levelet, nem valaszolsz, akkor kepes az ilyen hat masik felhaborodott levelet kuldeni, hogy miert nem valaszoltal.Nem ertem, miert gondoljak, hogy a nok tartoznak nekik a valasszal, es kotelesseguk idegen ferfiakkal, akiket meg csak vonzonak sem talalnak, barmifele kontaktust is letesiteni. Egyszeru, nincs valasz=nem. Masik lehetoseg, hogy kuld szaz masikat, elkuldi megint ugyanazt, tudomast sem veve arrol, hogy mar az elsore sem reagaltal semmit. Aki ezt csinalja, az megis mit gondol, majd kozben a nyomulastol meggondolja magat a csaj, vagy egyaltalan nem is erdekli, hogy a masikat o nem erdekli, csak nyomul tovabb, mert be van kattanva az agya?
2015. jan. 25. 10:27
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Igen, mert az IRL és internetes kommunikáció persze ugyan az. Gondolom a válaszolók nagy hányada is válaszol minden e-mailban kapott spam-ra, hogy "köszönöm, de jelenleg nem érdekel a pénisznövelés/olcsó diéta :)" Arra nem gondoltok, hogy ha valaki interneten ismerkedik vagy él szociális életet, azt épp azért teszi, mert kényelmetlenek neki az olyan, élőszavas kommunikációt terhelő elvárások, mint az is, hogy ha megszólítanak, arra mindenképpen reagálni kell, akkor is, ha épp jobb dolgod van, van egyáltalán nem érdekel a másik? Lehet ettől persze bukónak tartani valakit, ez mindenki szíve joga, de attól a kérdés még jogos: miből gondolják a fent leírt férfiak, hogy ha már az első levelükre sem érkezett válasz, akkor az ötvenharmadik, követelőző és oltogató üzenetükre majd igen? Ez szerintem attól függetlenül értelmetlen, hogy mit gondolunk a kérdező társkeresési szokásairól.
2015. jan. 25. 11:10
 22/30 anonim ***** válasza:
ugyan én nem szoktam társkeresőn ismerkedni, de úgy gondolom, hogy ha egy férfi veszi a fáradságot és egy értelmes levelet meg tud neked fogalmazni akkor egy köszönöm, de nem vagy az esetem vagy valami hasonlót illene visszaírni. nyilván aki paraszt módjára ír rád azzal nem kell foglalkozni, de attól függetlenül illene. esetleg meg tudnád előzni azt, hogy még ötször elküldje a levelet. amúgy a leveled hangvételéből ítélve egy hülye pi*csa lehetsz aki felsőbbrendűnek gondolja magát.... érdekes, hogy ennek ellenére te is ugyanazon a felületen ismerkedsz mint az általad leszólt férfiak. élőben nem megy?
2015. jan. 25. 11:15
 23/30 anonim ***** válasza:
#21: Azért a társkeresés meg a spam pöttyet más téma. Valaki rendszerint van fent társkeresőn, mert társat keres. Tehát nem egyoldalú kommunikációról van szó, mint a spam esetében. Másrészt meg ha valaki ír egy másik társkeresős embernek, akkor valamilyen választ azért elvárhat. Nyilván vannak hülyék, akik nem értenek egy nemből, de attól még jólesik egy olyan levélke, hogy "bocs, nem téged kereslek, nem jössz be nekem", ezt kb. fél perces munka leírni. Aki ebből nem ért, azt le lehet tiltani, és kész.
2015. jan. 25. 11:19
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért kell válaszolni, mert a nemválasz legitimizálja az utána következő nyomulást. A képletben nem szerepel a nyomulás. Hanem azért, hogy ha egy normál, jóindulatú emberke (igen, ilyen is van) ír neked, akkor hadd ne maradjon már kétségek közt, hadd tudja meg egyértelműen, hogy nem, és akár azt is, hogy miért nem. És a normál, jóindulatú emberke erre azt mondja magában, hogy oké, és nézelődik tovább. Tiszta sor. Én speciel nagyon utálom, ha valamiről nem derül ki, hogy mi történt, meg hogy miért, és csak várok és várok és várok a semmire. Lehet más szeret tudatlan maradni, de nem mindenki. És nem is mindenki gondolkozik úgy, ahogy a nemválaszoló. Egy minimumot azért meg lehetne tenni a másik felé.
2015. jan. 25. 11:20
 25/30 A kérdező kommentje:
"érdekes, hogy ennek ellenére te is ugyanazon a felületen ismerkedsz mint az általad leszólt férfiak. élőben nem megy?" Gratulalok az egybites gondolkodasodhoz, kb annyi eszed lehet, mint egy marok lepkenek. Ha nem vagy x, csak y lehetsz :D kb mint valami buta gep. Es elkepeszto, hogy milyen sok van a fajtadbol. Szerinted tenyleg most komolyan hogy mukodik ez? :D Az oldalra regisztralaskor kijelented, hogy innentol kezdve ELOBEN MAR NEM IS ISMERKEDSZ? :D
2015. jan. 25. 11:27
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Illem kérdése, ami lássuk be, neked nehezen megy.
2015. jan. 25. 12:58
 27/30 A kérdező kommentje:
Nem mondtam egy szoval sem, hogy akar minimalis mertekben is szeretnek egy ilyen helyzetben illedelmesen viselkedni, a kerdes NEM erre vonatkozott. Fuss neki megegyszer, ha valami nem vilagos.
2015. jan. 25. 13:52
 28/30 anonim ***** válasza:
Hát sajnálom azt a férfit aki a kelepcédbe kerül talán egyszer,nagyon rossz a modorod,te tökéletes vagy mindenki más hülye,a férfiak nőies nőket kedvelik,nem a kocsmai káromkodósakat.Gondolkozz el melyik csoportba tartozol?25L
2015. jan. 25. 22:17
 29/30 A kérdező kommentje:
25/L parameterekkel rendelkezo kozhelygyaros lany, koszonom a bolcs eletvezetesi tanacsaidat, rohanok is megosztani Facebookon ket Coelho idezet kozott, akkor majd biztos engem is ugy fognak szeretni a ferfiak, mint teged :)
2015. jan. 26. 08:20
 30/30 anonim ***** válasza:
Nem mondtam hogy annyira szeretnek egy szóval sem,de volt már jó pillanatom is.Én csak azt mondom hogy ha így kezelném az ismerkedésre vágyókat mint te akkor nem sok barátom lenne az biztos.Oszd meg ott ahol akarod akkor is így van.
2015. febr. 6. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!