Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miert gondoljak a tarskeresos...

Miert gondoljak a tarskeresos pasik, hogy akkor is valaszolniuk kell a noknek, ha nem talaljak oket szimpatikusnak?

Figyelt kérdés
Ir egy levelet, nem valaszolsz, akkor kepes az ilyen hat masik felhaborodott levelet kuldeni, hogy miert nem valaszoltal.Nem ertem, miert gondoljak, hogy a nok tartoznak nekik a valasszal, es kotelesseguk idegen ferfiakkal, akiket meg csak vonzonak sem talalnak, barmifele kontaktust is letesiteni. Egyszeru, nincs valasz=nem. Masik lehetoseg, hogy kuld szaz masikat, elkuldi megint ugyanazt, tudomast sem veve arrol, hogy mar az elsore sem reagaltal semmit. Aki ezt csinalja, az megis mit gondol, majd kozben a nyomulastol meggondolja magat a csaj, vagy egyaltalan nem is erdekli, hogy a masikat o nem erdekli, csak nyomul tovabb, mert be van kattanva az agya?
2015. jan. 25. 10:27
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
nem tudom, mert nem szoktam társkereső oldalakon lógni, de gondolom felfogják férfitársaim, hogy ha nem kapnak választ az nemnek számít, csakhogy nem esik jól az önbecsülésüknek. aki társkeresőn van, az azért teszi, mert az életben nehezebben megy neki az ismerkedés, ha még neten is így állnak hozzá akkor az gondolom nem jól eső érzést vált ki.
2015. jan. 25. 10:31
 2/30 ElnökÚr ***** válasza:
Azért vagy fent te is meg ő is mert ismerkeni szeretnétek,talán annyi kötelességed lenne ha már fent vagy hogy: bocsi de nem téged kereslek.
 3/30 anonim válasza:
Általában, 95%-ban eléggé barmok a pasik... (persze nőknél is meg van ez az arány). Ne foglalkozz vele, tiltsd le ha ír és nem szimpatikus és akkor nem fog tudni több levelet írni :D 26F
 4/30 anonim ***** válasza:
91%

Mert az alapvető emberi udvariassag resze hogy ha valaki megszólít,te valaszolssz.

Szerencsetlenek,pont egy ilyen proletar p..csaba futottak bele..

2015. jan. 25. 10:32
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

Azért illik egy udvarias levelet küldeni, hogy úgy véled nem vagytok összeillőek, és reméled, hogy talál valakit magának. (mondom nőként) Válaszra se méltatni valakit bunkóság.

Utasítsd vissza őket finoman, ezek után nekem se írtak több levelet.

2015. jan. 25. 10:32
 6/30 BlackSword ***** válasza:
93%
Mert bunkóság nem válaszolni... Egy "bocs, de nem vagy az esetem" is bőven elég... A nem válasz =/= nem, hanem egyenlő a modortalansággal és a bunkósággal... Nálad még az igénytelenséggel is, mert nem használsz ékezeteket...
2015. jan. 25. 10:34
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, ha valaki ír nekem egy viszonylag normális üzenetet (bármilyen témában), szerintem az a minimum, hogy visszaírok.

Egyébként ha te nem írsz vissza, honnan tudja a férfi, hogy az nemet jelent? Mert sok oka lehet annak, hogy valaki épp nem válaszol. Meddig várjon a válaszra, és mikortól tudja biztosan, hogy az elutasítás?

2015. jan. 25. 10:34
 8/30 A kérdező kommentje:
Nem kotelesseg vadidegen, nekem nem tetszo, esetleg taszito ferfiaknak irogatni, pont ez a durva az egeszben, hogy egyesek igy fogjak fel, ez dobbentett meg, ezert is irtam ki a kerdest.
2015. jan. 25. 10:44
 9/30 A kérdező kommentje:
A visszautasitas is egy VALASZ, es ezek mar azt hiszik, hogy akkor MAR VAN IS ESELY, hiszen jott valasz, van kontakt. Es akkor meg jobban nyomul, hiaba irja le az ember, hogy NEM. Jon valasz, mindegy mi a tartalma, lehet nyomulni. Kb mint akiknek nincs agyvelo a fejeben.
2015. jan. 25. 10:48
 10/30 ElnökÚr ***** válasza:
Milyen a visszataszító férfi számodra?
2015. jan. 25. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!