Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mitől látunk valakit szimpatik...

Mitől látunk valakit szimpatikusnak?

Figyelt kérdés
Mik azok a vonások, vagy "formák" egy arcon, amitől szimpatikusnak látunk valakit? Olyan embert, akivel nem beszéltetek még soha, tehát először látjátok, de mégis első pillantásra is szimpatikusnak tűnik. Férfi nő egyaránt.
2014. júl. 15. 22:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Elkerekített vonások - szóval nem szögletesek.

Kis szem, kis száj. Arányos arcfelépítés.

2014. júl. 15. 22:20
 2/6 anonim ***** válasza:
első ránézésre a helyes/szép, ápolt, szimmetrikus, mosolygós arcot találják az emberek szimpatikusnak
2014. júl. 15. 22:21
 3/6 WheneverYouWant ***** válasza:
Ez a szépségről szól. Ha valakit szépnek látunk, az első látásra szimpatikus is lesz...
2014. júl. 15. 22:22
 4/6 A kérdező kommentje:
3-as: ezzel én magam vitatkoznék, ugyanis én nagyon sokszor látok roppant szimpatikusnak pl egy kövér embert (akit egyértelműen nem találok vonzónak/szépnek).
2014. júl. 15. 22:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Dolgoztam magamon kicsit az utóbbi pár évben, és kábé mindenki szimpatikus. Nem ez volt a cél, csak magamra akartam találni. Nem kitalálni magam, hanem felfedezni a ténylegest. Több rejtély megoldódott, és ahogy kell, lett meditálgatás, éleslátás meg extra éber figyelem. Azóta, hacsak nem totál elveszett valaki, tudom csípni a buráját, külön erőfeszítés nélkül. Aztán persze van, aki rövid úton tesz róla, hogy inkább ne, meg van olyan is, akivel én is ránézésre óvatosabb vagyok, és kiderül esetleg, hogy arany ember. Így, hogy nincs rajtam a régi "önmagam" látásmódjának megfelelő "szemüveg", gondolom a valósághoz közeli képet látom, és nem is tudok csodálkozni rajta, hogy az emberek egyszerűen ragyognak. Nem szó szerint persze, de olyan megismételhetetlenek, olyan kedvesen tévelyegnek itt velem együtt, olyan átható tekintetet fúrnak az enyémbe, olyan mesésen zengő hangon adják elő, hogy nem is értem, hogy nem tűnt fel korábban legalább az, hogy micsoda csókákkal vagyok én itt körülpakolva... :)
2014. júl. 15. 23:07
 6/6 anonim válasza:
ÓRIÁSI KÉK SZEMEK, MOSOLYGÓS ARC, LÁTSZIK RAJTA, HOGY KEDVES, ÉS ARANYOSAN MOSOLYOG.
2014. júl. 15. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!