Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miert gondoljak a tarskeresos...

Miert gondoljak a tarskeresos pasik, hogy akkor is valaszolniuk kell a noknek, ha nem talaljak oket szimpatikusnak?

Figyelt kérdés
Ir egy levelet, nem valaszolsz, akkor kepes az ilyen hat masik felhaborodott levelet kuldeni, hogy miert nem valaszoltal.Nem ertem, miert gondoljak, hogy a nok tartoznak nekik a valasszal, es kotelesseguk idegen ferfiakkal, akiket meg csak vonzonak sem talalnak, barmifele kontaktust is letesiteni. Egyszeru, nincs valasz=nem. Masik lehetoseg, hogy kuld szaz masikat, elkuldi megint ugyanazt, tudomast sem veve arrol, hogy mar az elsore sem reagaltal semmit. Aki ezt csinalja, az megis mit gondol, majd kozben a nyomulastol meggondolja magat a csaj, vagy egyaltalan nem is erdekli, hogy a masikat o nem erdekli, csak nyomul tovabb, mert be van kattanva az agya?
2015. jan. 25. 10:27
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
83%
Gondolom, ha a való életben odamegy hozzád valaki, és szól hozzád két szót, akkor ugyanúgy szó nélkül sarkon fordulsz, és otthagyod, ugye? Egyébként az érthető, hogy egyesek baromi sok levelet kapnak, és nem győzik a választ, de egy-két mondatot leírni nem lenne nehéz. Másrészt meg ahogy előttem is írták, a hallgatás nem jelent egyértelműen nemet, és szerintem a legtöbb embernek rosszul esik, hogy vár egy olyan levélre, ami soha nem érkezik meg. Plusz ugye ti is elvárjátok tőlünk a gerincességet, elvárjátok, hogy kezdeményezzünk, és aki neked ír, az meg is teszi az első lépést, bizonyos értelemben véve kockázatot vállal, hiszen kinyilvánítja az érdeklődését, vonzalmát, tehát azért szerintem illik legalább egy mondatban visszaírni, ha már az illető vette a fáradságot, és írt neked. Gondolom, nem kapsz egy nap vagy 50 levelet, hogy ne jutna időd egy-egy mondatra, max. fél órával kevesebbet töltenél mondjuk a tévé előtt butulva vagy a telefonoddal babrálva a fb-on.
2015. jan. 25. 10:50
 12/30 anonim ***** válasza:

szerintem is bunkóság nem válaszolni, alapvető emberi intelligencia, hogy ha megszólítanak minket, nem teszünk úgy, mintha nem hallottuk volna.

más dolog, hogy szintén nem túl értelmes emberre vall, aki válasz hiányában arra pazarolja az idejét, hogy további száz levelet küld azzal, hogy "válaszolj már, te buta p.csa"...

2015. jan. 25. 10:55
 13/30 A kérdező kommentje:
Nem nezek tvt mert ruhellem a reklamblokkokat, nem vagyok facebookon mert taszit a sok ostoba baromsag amit az ismeroseim osztogatnak, de ha ott lennek is, nyalas ronda kisbabas meg kiscicas giccseket osztogatva egesz nap, ismeretlenekkel valo levelezgetes helyett, sztem az en dolgom lenne.
2015. jan. 25. 10:57
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem szólókkal abban, hogy a nem válasz egyáltalán nem csak elutasítást jelenthet. Ezt csak a buták gondolják így, akik nem képesek egy síknál többen gondolkodni.

Te megteszed az udvarias szociális kapcsolat rád eső részét egy normális hangvételű nemleges válasszal. Ha utána a másik nem érti, vagy szitkozódik, onnantól letiltod, aztán annyi. De a sima hallgatással te vagy az, aki elrontja a kapcsolatteremtés magára eső részét, kb ugyanazt játszod el, mint a szitkozódó másik fél.

2015. jan. 25. 11:01
 15/30 A kérdező kommentje:
"más dolog, hogy szintén nem túl értelmes emberre vall, aki válasz hiányában arra pazarolja az idejét, hogy további száz levelet küld azzal, hogy "válaszolj már, te buta p.csa"..." hat ez az, pont ez az, a felfogokepesseg, es a valosag teljes ignoralasa,a begozolt nyomulas, pont emiatt elmondhatatlanul taszito ez. Nok is csinalnak ilyet? fogalmam sincs mert pl ha nekem valaki tetszik, rairok, vagy visszair vagy nem, de ha nem reagal, elkepzelhetetlen, hogy eleve visszajarkaljak az adatlapjara, hat meg hogy zaklassam a baromsagaimmal. Tenyleg ennek kene lennie az alapnak, nem pedig ennek az ostoba mar mar automatikus bekattant begozolt nyomulasnak, amiben ugye foleg az az ijeszto, hogy tudomast sem vesz arrol, hogy a masik meg csak nem is valaszol neki. Vagy ha megirja hogy NEM, a nyomulas valtozatlanul folytatodik tovabb. Mint akiknek nincs agya vagy bekattant vmi leallithatatlan automata program. Ijeszto komolyan.
2015. jan. 25. 11:02
 16/30 anonim ***** válasza:
91%
Inkább kíméld is meg a srácokat magadtól, jobban járnak így, hidd el.
 17/30 anonim ***** válasza:
Egyrészt mert alapvető udvariasság, hogy legalább annyit írjon vissza, hogy "bocs, de ronda vagy". Másrészt elég bosszantó, hogy minden nő csak a bradpitteket méltatja válaszra.
 18/30 A kérdező kommentje:
"más dolog, hogy szintén nem túl értelmes emberre vall, aki válasz hiányában arra pazarolja az idejét, hogy további száz levelet küld azzal, hogy "válaszolj már, te buta p.csa"..." hat ez az, pont ez az, a felfogokepesseg, es a valosag teljes ignoralasa,a begozolt nyomulas, pont emiatt elmondhatatlanul taszito ez. Nok is csinalnak ilyet? fogalmam sincs mert pl ha nekem valaki tetszik, rairok, vagy visszair vagy nem, de ha nem reagal, elkepzelhetetlen, hogy eleve visszajarkaljak az adatlapjara, hat meg hogy zaklassam a baromsagaimmal. Tenyleg ennek kene lennie az alapnak, nem pedig ennek az ostoba mar mar automatikus bekattant begozolt nyomulasnak, amiben ugye foleg az az ijeszto, hogy tudomast sem vesz arrol, hogy a masik meg csak nem is valaszol neki. Vagy ha megirja hogy NEM, a nyomulas valtozatlanul folytatodik tovabb. Mint akiknek nincs agya vagy bekattant vmi leallithatatlan automata program. Ijeszto komolyan.
 19/30 ElnökÚr ***** válasza:
93%
Komolyan mondom elriaszt hogy csak néha használsz ékezeteket...
2015. jan. 25. 11:08
 20/30 anonim ***** válasza:
Hülyék mindenütt vannak, akik nem veszik észre az elutasítást. Most ha az életben összefutsz olyannal, aki pl. osztálytársad/évfolyamtársad (csak egy példa), és rád száll, annak ellenére, hogy elutasítottad őt, attól még a többiekkel normálisan tudsz kommunikálni, nem? Ha most vannak olyan hülyék, akik a nemből nem értenek, akkor az miért jelenti azt, hogy automatikusan nem kell válaszolnod senkinek sem?
2015. jan. 25. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!