Ti hisztek abban hogy van sors? Vagy sorsszerűség?
Tetszik egy fiú. Néha úgy érzem, hogy én sem vagyok közömbös számára, de van mikor teljesen úgy érzem hogy nem érdeklem. De mint ha az univerzum vagy a sors üzenni akarna nekem. Topjoy-os üvegek kupakjában folyton olyanok vannak, hogy "Én is kedvellek" "Tedd meg az első lépést" "Egymásra fogtok találni" és stb. Szerintetek ez véletlen és én képzelek a dologba többet? Ti mit csinálnátok a helyembe? Már többször megkérdezte(mikor mondjuk csörög a telefonom) hogy a barátom hív e és mondom neki hogy nincs barátom. Amúgy évfolyamtársak vagyunk, és egy helyre járunk edzésre is.
Ti meglépnétek lányként az első lépést? Fiúk ti mit szólnátok hozzá, ha a lány lépne először?
Túl sok a veszíteni valóm?
16L
Én hiszek az ilyen dolgokban. :)
Szerintem nem gáz kezdeményezni, én is megtettem már. :) 19/L
valamiban hinni kell, szóval valamilyen szinten én is hiszek.
regyszerűen ráírsz, ennyi. szia, hogy vagy? péntek este van, ha nincs dolga hajnalig el fogtok majd beszélgetni, csak tedd meg! hidd el, így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!